|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mustafaakinci
Aktif Üye

| arkdaşlarr ekders sayısı ile ilgili 06 Ekm 2008, 16:39 | |
| | ben teknik eğitim mezunuym düz lisede çalışıyomm formatörüm bi meslek lisesi hafta sonu çağırdı 10 saat ek ders alıcam ordan ve valilik azyısı geldi. bizim okulda akşamları burda kurs açmamı istiyolar 10 saat daha ek ders alabilirmiyim yoksa olmuyomu mezuniyet alan göre olurmu olmaz mı acaba bilgi verirseniz seinirim müdür kaymakam açacaksını diorr | | |
|  | Meryem Şemşit
Aktif Üye

|
| arkdaşlarr ekders sayısı ile ilgili 06 Ekm 2008, 16:49 | |
| | Hocam kursu akşamları açtığınız için ek ders ücretini alırsıız. ama kurs mesai saatleri içinde olursa formatör olduğunuz için vermezler. Kursun ücreti ayrı hesaplanır. Hafta sonu egzersiz açmak gibi ücreti ayrı yapılıyor. | | |
|  | egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 426 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| arkdaşlarr ekders sayısı ile ilgili 07 Ekm 2008, 12:53 | |
| | Normal eğitimde alğınız (formatörlükten) ek dersin dışında; haftada en fazla 10 saat ek ders alabilirsiniz. İkinci bi kurs açıp haftada 20 saat kurs ücreti alamazsınız. Benim bilgim bu şekilde. Ancak Ek ders yönetmeliğine bakarak kesin bilgiyi bulabilirsiniz. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.40629 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|