|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
gececi
Seçkin Üye

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 10:21 | |
| | Bende de 72 saat.... | |
|
|
 |
thief_xxx
Site Gezgini

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 10:34 | |
|
 |
 |
Hocam Ek dersin nasıl hesaplandığını açıklayabilirmisiniz? 18*4=72 şeklinde mi oluyor? |
evet hocam o şeilde oluyor..
1 eylülden itibaren gorevlendrmeye basladıysanız 1 hafta içinde alacagınız ekders sırasıyla 4+3+4+3+4 (pazartesinden cumaya).oda haftalık 18 saat eder..4 hafta eğitim öğretim oldu..oda toplamda 18*4=72 saat ekders alırsınız.. | |
|
|
 |
ebruböte
Yeni Üye

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 11:14 | |
| | hocam 1 eylül demişsiniz ama bizim ilçe formatörleri ısrarla yazının okula geldiği tarih önemli diyor ve daha yazı falan da gelmedi | |
|
|
 |
ebruböte
Yeni Üye

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 11:14 | |
| | hocam 1 eylül demişsiniz ama bizim ilçe formatörleri ısrarla yazının okula geldiği tarih önemli diyor ve daha yazı falan da gelmedi | |
|
|
 |
semraaa14
Aktif Üye

|
| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 11:33 | |
|
 |
 |
 |
 |
Hocam Ek dersin nasıl hesaplandığını açıklayabilirmisiniz? 18*4=72 şeklinde mi oluyor? |
1 eylülden itibaren gorevlendrmeye basladıysanız 1 hafta içinde alacagınız ekders sırasıyla 4+3+4+3+4 (pazartesinden cumaya).oda haftalık 18 saat eder..4 hafta eğitim öğretim oldu..oda toplamda 18*4=72 saat ekders alırsınız.. |
Hocam müdür yrd. sordum yönetmelikde böyle demiş tüm öğrt. 15 saat yatacakmış. Formatör farklıdır dedim, hayır dedi. Yasal olan buymuş 69 saatmiş. Bu yönetmelik nerde acaba hocam, nerden bakabiliriz... | |
|
|
 |
thief_xxx
Site Gezgini

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 13:10 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
1 eylülden itibaren gorevlendrmeye basladıysanız 1 hafta içinde alacagınız ekders sırasıyla 4+3+4+3+4 (pazartesinden cumaya).oda haftalık 18 saat eder..4 hafta eğitim öğretim oldu..oda toplamda 18*4=72 saat ekders alırsınız.. |
Hocam müdür yrd. sordum yönetmelikde böyle demiş tüm öğrt. 15 saat yatacakmış. Formatör farklıdır dedim, hayır dedi. Yasal olan buymuş 69 saatmiş. Bu yönetmelik nerde acaba hocam, nerden bakabiliriz... |
arkadaşım mudur yardımcına soyle, okul formatörünün ekders yonetmeliğinle mudur yardımcılarının ekders yonetmeliği aynı..hatta senın gorevlendirme yazın uzerinde var hangi yönetmeliğe göre ücret alacağın...yönetmelikte belirtiyor gorev aldığı surece 18 saat ekder alır diye..allah allah idarecilerimiz neden okumazlar ya bide yasalı bu derler..hocam aşağıda madde yer alıyor bu maddeye göre alıyoruz ve açıkça belirtilmiş görev aldığı tarihten itibaren haftalık 18 saat ekders ücreti kadrolaının bulunduğu kurumca odenır diye...
EBRUBOTE arkadaşım sorunun cevabı aşağıda altı çizili olan yerde var.onay tarihi alıntıktan itibaren diyor.sende bunu ilçe formatörüne goster..bunasıl iştirya valilik imzalıyor ayın 1 indin itibaren yazıyor ve adam okula geldiği tarih onemli diyor..ilginç ya.demekki valinin imzasından daha onemli kendi sözü..ilginç okula geldiği tarih onemli değil senın ucretin, verilen onay tarıhınden itibarendir yönetmelik belirtiyor.yazında eğer 1eyluk-31aralık arası gorevlendirildi gibi ibare bulunuyorsa onay tarihini on plana alacak.ili ara ve hangi tarihten itibaren görevli olduğunuzu yada olacağınızı belirtirler ve 1eylül diyorsa bu ay 72 saat ekders alacaksın. eksik verirlerse yazıyı beklersin geldiğinde eylül 1 diyorsa diğer ay eksiklerini tamamlattırırsın..
ekders yönetmeliği:
BAKANLAR KURULU KARARI
Karar Sayısı : 2006/11350
Ekli “Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulması; Milli Eğitim Bakanlığının 27/10/2006 tarihli ve 90586 sayılı yazısı üzerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 89 uncu maddesi ile 5/3/1964 tarihli ve 439 sayılı Kanuna göre,Bakanlar Kurulu’nca 1/12/2006 tarihinde kararlaştırılmıştır.
Geçici görevlendirme
MADDE 21- (1) Bakanlık merkez teşkilâtında Bakan veya yetkili kıldığı makam, taşra teşkilâtında ise Bakan veya valilik onayı ile ilgili mevzuatı uyarınca verilen görevleri yapmak üzere görevlendirilen yönetici ve öğretmenler ile Bakanlığa verilmiş bir görevi yürütmek üzere diğer kurumlarda Bakan onayı ile görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere; 16 ncı maddede belirtilen görevler ile izinli ve raporlu olunan süreler hariç olmak üzere, görevlendirmeye ilişkin onay tarihinden itibaren, Bakanlık merkez teşkilâtındaki görevlendirmeler için 1 yıl, diğer görevlendirmeler için ise her altı ayda yeni bir onay alınmak ve fiilen görev yapmak kaydıyla, yarıyıl ve yaz tatilleri de dâhil haftada 18 saat ek ders ücreti kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir. Alınacak onayda görevlendirilecek personelin adı, unvanı, görev süresi ve yapacağı görev ile diğer hususlar belirtilir.
(2) Bu madde kapsamında ek ders ücretinden yararlandırılan personel aslî görevi için öngörülen ek ders ücretinden ayrıca yararlandırılmaz ve öğretmenlerin ilgili müfredatı kapsamında ders okutmak üzere diğer eğitim kurumlarında geçici olarak görevlendirilmeleri bu madde kapsamında değerlendirilmez | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 26 Eyl 2008, 13:21 | |
| arkadaşlar dikkat ederseniz birçok ilde görevlendirmeler geç açıklandı ve görevlendirmeler 10 15 gün öncesinden başlatıldı çünkü hem okullarda dersi olmamasına rağmen bekletilen öğretmenlere bir sus payı ama bence asıl nedeni zamanında çözemedikleri işleri geriye dönük yaparak kapatma bu illerden daha kötüsü
birçoğunda(KÜTAHYA) hala bi açıklama yok ?????????? | |
|
|
 |
halid03
Seçkin Üye

|
| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 27 Eyl 2008, 12:56 | |
| evet afyonda da acıklama yok. 15 saat ekdersim var seminer donemi için sadece
boyle 70 kusurlu ekdersleri gorunce içim geçti .  | |
|
|
 |
ahmetkacar20
Site Gezgini

| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 27 Eyl 2008, 13:04 | |
| Yazı daha ilçemize bile gelmemiş o yüzden sadece ve sadece 24 saat ekdersim var içler acısı bir durum 15 saat seminer dönemi var yazının valilik tarafından onaylandığı tarihten itibaren yapacaklarmış formatörlük ek derslerini tabi yazı geldikten sonra ........
Bu işlerde denizli çok yavaş gerçekten | |
|
|
 |
lemrah
Site Gezgini

|
| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 27 Eyl 2008, 13:11 | |
| bu yavaşlık bence idarecilerde her zaman sallıyorlar, ne var sanki!!!
benimde 72 bu arada. | |
|
|
 |
emin1905
Yeni Üye

|
| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 06 Ekm 2008, 9:54 | |
| | benim başlam tarihim 15 eylül ve 18 saat üzerinden hesaplanmış | |
|
|
 |
kartal45
Yeni Üye

|
| EYLÜL AYI EK DERS ÇİZELGESİ... 06 Ekm 2008, 15:20 | |
| | arkadaşslar ben de bugün öğrendim ilden.25 Eylül itibari ile geçerli.yani eylülde 15 saat ekderse razı olduk. | |
|
|
 |
|
|