Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Afyon ili formatör görevlendirmesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
yasemin_d
Yeni Üye
Yeni Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    22 Ağu 2008, 8:13Alıntıyla Cevap Gönder

Formatör görevlendirmesinde bir koşul var 15+1 bilgi teknolojisi sınıfı olmalı diye. Benim kadromun olduğu okulda 10+1 var ama görevlendirdiğim okulda 15+1 var ben başvuru yaparken bu iki okulun adını yazabiliyor muyum? Ayrıca ilçede tek bilgisayar öğretmeni benim. istediğim okulu görevlendirilebilir miyim? teşekkürler cevaplar için.
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    22 Ağu 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

siz sadece görevlendirilmek istediğiniz okulu yazın, istediğiniz okulda bitefo kursu almış formatör olma şartları tutan varsa onları görevlendirirler sizin kodronuz o okulda olmadığı için öncelik onların ama yoksa siz istediğiniz yerde görevlendirilirsiniz
yasemin_d
Yeni Üye
Yeni Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    22 Ağu 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

kurs alan birtek kendi kadromun olduğu okulda var. kursa ilçeden bir tek o gitmiş. branşi sınıf öğretmenliği.
yusuf talha
Yeni Üye
Yeni Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    22 Ağu 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu sene branşı sınıf olanlara (formatörlük kursunu alanlar içinden) formatörlük vereceklermi ? saygılar
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    22 Ağu 2008, 15:29Alıntıyla Cevap Gönder

verilecek galiba. aksi yönde bir ibare yok.
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    22 Ağu 2008, 15:44Alıntıyla Cevap Gönder

o zaman siz istediğiniz okula rahatlıkla gidersiniz bir problem olmaması gerekir. ama yine de bu milli eğitimlere belli olmaz
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    15 Eyl 2008, 11:07Alıntıyla Cevap Gönder

afyondaki formatör atamalarından haberi olan arkadaşımız var mı ?
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    06 Ekm 2008, 15:09Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar atama müdürü rıfat beyle gorusmusler. bakanlıga konuyu sormuş, onlarda 9 eylül ve sonraki yazılara gore geregini yapın demiş.Rıfat beyin yorumuna gore de suan için atama yokmuş . hayırlısı ne ise o olsun.
Turna
Site Gezgini
Site Gezgini

Afyon ili formatör görevlendirmesi    07 Ekm 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Exclamation hocam, bakanlığı arasak bir yararı olurmu acaba?Bir sürü il var onaylayan afyon niye yapmıyor.Kesin bir cevap alaım ?Nereyi ve hangi telefonları arayabiliriz acaba bilgi almak için?
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    08 Ekm 2008, 14:00Alıntıyla Cevap Gönder

03122125084 den 9714 aranabilir. ben aradım .meslektaşımız var konuştuk. sorunun farkında olduklarını illeri not aldıklarını , başkanla(başkandan kasıtı kim bilmiyorum) görüşeceğini soyledi. arkadaşlarda ararsa daha etkili olabilir diye duşunuyorum.
utkunsl
Yeni Üye
Yeni Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    10 Ekm 2008, 10:26Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar dediğiniz numarayı şimdi aradım afyon ili formatörlük görevlendirmesi yapmadı dedim. telefondaki kişi o ilin bileceği bir iş çok geç kalmışlar ve genelgeye takılmışlar dedi.Şubata kadar olmasının zor olduğunu ama yinede onlarında bir çözüm yolu aradıklarını söyledi
utkunsl
Yeni Üye
Yeni Üye

Afyon ili formatör görevlendirmesi    10 Ekm 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar peki afyon 2. dönem görevlendirme yapmayı düşünüyormu acaba
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Afyon ili formatör görevlendirmesi

page generation = 0.17698 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması