Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

BT Sınıflarının Halka Açılması

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
mutlak_adeger
Site Gezgini
Site Gezgini

BT Sınıflarının Halka Açılması    03 May 2008, 12:55Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle bi uygulamaya gittiler işte hocam, benim 30 saat dersim var. Haftada 2 gün açıyorum bt sınıfını ücretsiz olarak. Ve hiçbirşey yapamıyoruz, çünkü bu bir emirmiş.
tecnoteacher
Aktif Üye
Aktif Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    03 May 2008, 13:16Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar dönem başından bu yana halka açık bts sınıfım.belli bir ücret alıyoruz hem ben kazanıyorum hem okul aynı genelgede ders dışe zamanlarda açılması isteniyor buradan gelen gelirlerin dağıtımı ile ilgili bilgi de verilmiş .BTS sınıfında yapılan çalışmalardan gelen gelirin %45 ini öğretmen alıyor .Eğer iyi işletilirse küçük te olsa bir meblağ alıyor öğrtetmen.Ayrıca okulada gelir kaynağı oluyor.Bunun dışında Halk Eğitim ile işbirliği yaparak Halka "bilgisayar işletmenliği" kursu açtık 1. kursu tamamladık şu an 2. kursu veriyoruz.Kursiyerlerden 60 ytl gibi bir ücret aldık bu gelirden okulumuza 800 ytl gibi bir para kaldı .2. kurs içinse ücreti biraz aşağı cektik.400-500 ytl ordan geliyor.Bu para her ne kadar okula verilse de okul idaresi bu paranın harcanmasını bana bıraktı .Şu an Bts hesabım var ihtiyaçlarımı buradan karşılıyorum.1000 ytl gibi bir rakam duruyor .Bence tüm formatörler bu uygulamaya bir an önce geçmeli .Her kes kazançlı çıkıyor.Bence bir sınıfın en verimli kullanılmasının yolu da budur zaten. +1
cat1
Yeni Üye
Yeni Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    05 May 2008, 9:14Alıntıyla Cevap Gönder

Must@f yazmış:
Ücret ödemeden böyle bir uygulamaya gidemezler arkadaşlar. Ancak ve ancak Maaş karşılığını dolduramayan öğretmeni görevlendirebilirler.

Maaş karşılığını doldurmayan öğretmeni de 3 ten sonra görevlendiremez...
emineelif
Yeni Üye
Yeni Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    25 Eyl 2008, 16:52Alıntıyla Cevap Gönder

BT Sınıflarının Halka Açılması 05 May 2008, 10:14

Değerli tecnoteacher hocam,
Halk eğitimle işbirliği yaparak bilgisayar işletmenliği kursu açmışsınız.Bu konuyla ilgil, genelgeyi nerede bulabilirim?Bu kursta öğretmenin,okulun, idarecinin payı nedir?Halk eğitime pay ödeniyor mu?saygılar
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    25 Eyl 2008, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

ben antalya merkezdeyim ve o yazı bizede geldi. ayrıca il milli eğitim müdürü mesai saatlerinde lab ı kapatan okula soruşturma açarım demiş. bizim lab han kapısı gibi... veliler aliler hatta ayşeler bile elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Mr. Green
içiniz rahat olsun. siz ders saatlerinizden sorumlusunuz. birde lab ın zimmetini üzerinize almayın yeter. benden söylemesi Wink
anmpq.64
Yeni Üye
Yeni Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    06 Ekm 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

hocam hafta içi günlerde bt'nin kullanılmadığı yani ders vb. olmadığı saatlerden bazı saatler belirleyin ve planda halka açık gibi gösterin. idareyle de konuşun okul aile birliği vb. bir kaç kişinin de adını yazın kullandığına dair. biz öyle yapıyoruz istanbul'da. 1-2 arkadaş hafta sonu bile açtı hatta int. cafe olarak da açtılar ama pek talep görmedi zaten. biz de açık tutuyoruz, halka açık ama talep yok veya 1-2 kişi kullanıyor diye rapor ediyoruz. ama resmi olarak halka açmak zorundasınız.
duygu03
Yeni Üye
Yeni Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    19 Ekm 2008, 21:09Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu sene atandım stajerim daha ve bana da böyle bi görev verdiler..gelen kişilerden hiç bir şekilde ücret talep etmiyoruz..normalde bunu formatör öğretmenler yapıyormuş fakat ben formatör değilim, haftada 2 saat sınıfı halka açıyorum fakat bu bana ek ders olarak yansımıyor...bu işi ders saatlerim dışında yaptığım için ücret almam gerekmiyor mu..stajer olduğum için bu işi yapmak zorundamıyım?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    20 Ekm 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

walla halka acanlara helal olsun bende denedim millet gelip cafe gibi kullandı msn chat oyun başka bi halt yok baktım ki banada cafeci muamelesi yapıyolar bigun dellenip hepsini kovdum

ondan sonra da mudure soledim oda anlayışla karşıladı saolsun kapattık halka

ya anlamadıgım ucretsiz acıyosun eee sonra ya bil bozulursa ne yapacam kimden tahsil edecem ben o parayı yada kavga oldu arada güme gittim kim benim için bişiler yapacak iti var kopugu var.. bayan arkadaşlar için daha zor hemde

ayrıca ücret almadıgım bi iş...kapatırım kimse giremez lab ıma Very Happy o kadar özendim gözümden sakındım ben orayı
mutluaya
Yeni Üye
Yeni Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    20 Ekm 2008, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

Peki arkadaşlar bu laboratuarda durunca halka açıp ek ders vereceklermi acaba? Crying or Very sad
duygu03
Yeni Üye
Yeni Üye

BT Sınıflarının Halka Açılması    21 Ekm 2008, 17:32Alıntıyla Cevap Gönder

halka derken yanlış anlaşılma olmasın..şu ana kadar hep öğrenciler ödev yapmak için geldi..o yüzden henüz ters bir şey olmadı..inşallah olmazda...
Ben bu işi formatör öğretmen olmadığım halde ek ders almadan yapmak zorundamıyım onu öğrenmek istiyorum....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

BT Sınıflarının Halka Açılması

page generation = 0.66258 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması