|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
vgm
Seçkin Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 02 Ekm 2008, 10:33 | |
| böte mezunları meslek lisesine geçerlerse TEF mezunlarının kapısında sıra bekledikleri meslek liselerine girmeleri iyice hayal olur heralde..
taş yerinde ağırdır.. | | |
|  | fairy
Yeni Üye

|
| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 05 Ekm 2008, 23:36 | |
| Ayrıca bir şey daha var. Üniversitelerde alınan derslerin ne kadar etkili olduğu da bir muammadır. Aslolan teoriyi kağıt üstünde değil, uygulamada gösterebilmektir. Technick arkadaşımıza katılıyorum. Öğretmen vardır çok şey bilir uygulayamaz, öğretmen vardır az bilgiyle öğrencinin ufkunu açar, onun seviyesine iner. Deneyim herşeydir, teori az şey  | | |
|  | faolin
Seçkin Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 05 Ekm 2008, 23:56 | |
| | Tecknick arkadaşımıza katılmamak elde değil... Yeterlilikler kişiye göre değişir... Zaten kendinde meslek lisesinde derse girme yeterliliğini görmeyen bir kişi bölümü ne olursa olsun buraya tayin istemez... Ama biliyorsunuz geçen sene yapılan bir değişiklik ile Böte mezunları da meslek lisesine atanabiliyor... Ha girdiği ders var giremediği ders var o ayrı konu (Şunu da belirteyim ben şu an Böte mezunu olarak meslek lisesinde görevlendirme ile çalışıyorum demek ki olabiliyor görevlendirme ile bulunduğum yerde kadrolu neden olmayayım?)... Teknik öğretmen sıfatıyla olmasa da Böte lileri Meslek lisesinde gördüğünüz zaman telaşa kapılmayın... Bu hak bize de verildi.... | | |
|  | safiye
Yeni Üye

|
| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 06 Ekm 2008, 0:44 | |
| Arkadaşlar benim meslek lisesine atanma/tayin vs. gibi bir isteğim yok. Olursa üniversite, fen lisesi veya da üstün zekalılar okulu isterim Ama konu dikkatimi çekti. Yüksek lisans yapanlar atanabiliyor sanırım. ttkb sitesinde bir yazı dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim.
Madde 5 ‐ Öğretmen olarak atanmaya esas alanlar, her bir alan öğretmenliği için mezun
olunacak yüksek öğretim programı ile öğretmenliğe atananların alan ve yan alanlarına göre aylıkları
karşılığında okutacakları dersler ek çizelgede belirtilmiştir.
Öğrenim Durumu
Madde 6 ‐ Öğretmenler, ek çizelgede belirtilen alanlar itibarıyla ve bu alanların karşısında
gösterilen yüksek öğretim programlarından en az lisans mezunu olanlar arasından seçilir.
Lisans eğitimindeki alanı üzerine yapılmayan yüksek lisans veya doktora eğitimi yan alan
olarak değerlendirilebilir.
Benim bu yazıdan anladığım bilgisayar mühendisliği yüksek lisansı ya da tef yüksek lisansı vs. yapanlar meslek lisesine atanırlar. Yanlışım varsa düzeltin lütfen, yanlış bilgi vermek istemem. Bu yazilar her tarafa çekiliyor maalesef. | | |
|  | sehergin
Aktif Üye

| Bir BÖTE li nasıl Teknik öğretmen olur 06 Ekm 2008, 10:23 | |
| | Arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Sanırım bir netlik yok. Ama doğru bilgiyi alırsam yada atamam sözkonusu olursa sizlerle paylaşırım. Hepinize iyi günler... | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 0.19061 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|