Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    27 Eyl 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
ben bu anketi çok önce doldurmuştum

Daha önce doldurduğunuzu biliyorum, teşekkürler.
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    27 Eyl 2008, 21:15Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Bende doldurmuştum o anketlerden son durum nedir? kaç kişi katıldı kaç kişiye daha ihtiyaç var?

Hocam şu ana kadar maaselef istediğim sayıya ulaşmış değilim. Elimde 150'ye yakın anket var ama benim en azından 300 kişiye ulaşmam lazım.

Anlayacağınız çok zor durumdayım...
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba,

tatil sonrasında yine aynı yerdeyiz, geri döndüm ve hâla anketim konusunda yardımınıza ihtiyacım var..

en azından 100 kişinin daha anketime katılım sağlamasına ihtiyacım var.

lütfen, lütfen... Sad
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 12:10Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bizde bi imza kampanyası başlattık ama katılım çok az
Keşke sizin içinde bişeyler yapabilsek
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 12:19Alıntıyla Cevap Gönder

segob yazmış:
Hocam bizde bi imza kampanyası başlattık ama katılım çok az
Keşke sizin içinde bişeyler yapabilsek
sormayın hocam, sözde bilgisayar öğretmenleri olarak çok dertliyiz, çok sıkıntılıyız ama nedense kimse kimseye destek vermek istemiyor... Sad

nisan ayından beri artık yalvarır duruma geldim ama destek verenlerin sayısı çok az Sad (bu arada yardımcı olanları saygım sonsuz, sözüm onlara değil)

tek istediğim en fazla 5 dakikanızı ayırarak anketimi doldurmanız. ben inanıyorum ki yaptığım bu çalışma sesimizi duyurmak için bir başlangıç olacak, ama bunu başarabilmek için bilgisayar öğretmenlerinin desteğine ihtiyacım var...
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 18:45Alıntıyla Cevap Gönder

Sad

Sad

Sad
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 19:19Alıntıyla Cevap Gönder

Hadi arkadaşlar yardım edelim hocamıza verin 5 dk nızı noolcak
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

BEN ANKETİ İNCELEDİM BEN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ DEĞİLİM BİLGİSAYAR FORMATÖRÜM ANKET DAHA ÇOK BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİYLE ALAKALI KOLAY GELSİN
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    05 Ekm 2008, 21:08Alıntıyla Cevap Gönder

serkanozen1 yazmış:
BEN ANKETİ İNCELEDİM BEN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ DEĞİLİM BİLGİSAYAR FORMATÖRÜM ANKET DAHA ÇOK BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİYLE ALAKALI KOLAY GELSİN
İlginize yine de teşekkür ederim hocam, keşke herkes sizin gibi duyarlı davransa, şu anda o kadar zor durumdayım ki, bir kişinin bile anketi doldurması benim için çok önemli Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    09 Ekm 2008, 16:25Alıntıyla Cevap Gönder

Yok mu artıran... Sad

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Lütfen aşağıdaki linkte yer alan ya da eklediğim dosyada yer alan anketi lütfen doldurun.

Lütfen....

http://www.anketx.qsh.eu/sayfa1.aspx

Bilişim-Teknolojileri_Dersi-Anket-Formu.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Bilişim-Teknolojileri_Dersi-Anket-Formu.rar
 Dosya Boyutu:  13.67 KB
 İndirilme:  0 defa

fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    09 Ekm 2008, 16:36Alıntıyla Cevap Gönder

sözleşmeli öğretmenlik varken diğer problemler solda sıfır kalır
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    09 Ekm 2008, 17:42Alıntıyla Cevap Gönder

ben de yaptım anketi hocam sonucu da merakla bekliyorum... umarım faydalı olur...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar

page generation = 0.30308 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması