|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
effel
Yeni Üye

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 04 Ekm 2008, 20:27 | |
| hiç bilgin yoksa frontpage ile başla
html templateler üzerinde çalış
sanırsam meb örnek şablon var ona da bak karıştır kendine uydur ver yayına | |
|
|
 |
chernobil
Aktif Üye

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 04 Ekm 2008, 20:31 | |
| | Hocam bence hiç bilmeyenler için dreamweaver ve frontpage zor olur diyorum.. Web Page Maker çok ideal bence yeni başlayanlar için ve çok rahat | |
|
|
 |
tecnoteacher
Aktif Üye

| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 04 Ekm 2008, 21:10 | |
| Hocam yeni öğrenmeye başlayacaksanız DW ile başlayın derim.Şu an en revaçta prg dreamwaver diye düşünüyorum.Başta zor gelir ama ugraşırsanız kısa zamanda cözersiniz.Size güveniyoruz. kolay gelsin.Bu arada takıldığınız yerlerde buraya yazarsanız bu forumdan cok şey alırsınız . | |
|
|
 |
hızlıtürk
Yeni Üye

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 10 Ekm 2008, 10:34 | |
| | arkadaşlar bu arada meb modüllerine nereden ulaşabiliriz?? | |
|
|
 |
ebilis
Aktif Üye

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 12 Ekm 2008, 22:58 | |
|
 |
 |
 |
 |
tamam dostlar önemli olan bildiklerimizi paylaşmak..dediğim gibi bir sor bakalım hocam cs3ler gelmemişmi okulna? |
cs3 ler bizim okula gelmemiş. nereden temin edebiliriz.
netten indirebileceğimiz bi yer varsa iy iolur okul bağlantısı oludğu için rapid olmasnın |
Arkadaşım CS3'leri bulamadıysan okul adresini yaz, sana yollamaya çalışayım.
esinburcu@gmail.com | |
|
|
 |
isaozcan
Yeni Üye

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 12 Ekm 2008, 23:09 | |
| | frontpage 2003 kullan bence.geçen yıl ben de senin gibiydim.bir de netten yardımcı ders sunularından yardım al. | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 475 Konum: Bursa --> İstanbul |
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 12 Ekm 2008, 23:10 | |
|
 |
 |
İndirmek İçin Tıklayınız
Hocam bu adreste Okul Siteleri için hazırlanmış bir şablon var. Şablonu Frontpage, Dreamweaver gibi programlarla açıp kolaylıkla düzenleme yapabilirsiniz. |
Hocam bu sablon işime çok yarayacak çok ama çok teşekkür ederim. | |
|
|
 |
gkyzdprmlr
Site Gezgini

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 26 Ekm 2008, 18:18 | |
|
 |
 |
 |
 |
İndirmek İçin Tıklayınız
Hocam bu adreste Okul Siteleri için hazırlanmış bir şablon var. Şablonu Frontpage, Dreamweaver gibi programlarla açıp kolaylıkla düzenleme yapabilirsiniz. |
Hocam bu sablon işime çok yarayacak çok ama çok teşekkür ederim. |
Allah razı olsun iyiymiş.. | |
|
|
 |
gkyzdprmlr
Site Gezgini

|
| OKULUN WEB SAYFASINI YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM !!! 26 Ekm 2008, 18:19 | |
|
 |
 |
 |
 |
İndirmek İçin Tıklayınız
Hocam bu sablon işime çok yarayacak çok ama çok teşekkür ederim. |
Allah razı olsun iyiymiş.. | |
|
|
 |
|
|