|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
alpozturk2002
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 30 Eyl 2008, 18:06 | |
| | Arkadaşlar Ben geçen Martta bölüm şefliğine atandım. Ama geçen hafta bir yazı yayımlandı. Şimdi ben ne yapcam ya da halim nice olacak bi fikri olan var mı? Ya da ücretim nolacak. | |
|
|
 |
alpozturk2002
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 01 Ekm 2008, 17:21 | |
| | Ben geçen Martta bölüm şefliğine atandım. Ama geçen hafta bir yazı yayımlandı. Şimdi ben ne yapcam ya da halim nice olacak bi fikri olan var mı? Ya da ücretim nolacak. | |
|
|
 |
alpozturk2002
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 02 Ekm 2008, 21:11 | |
| | yok mu benim durumda olan biri | |
|
|
 |
mygold
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 03 Ekm 2008, 17:58 | |
| | 10/12/2007 tarihli yazı ve ekindeki değerlendirme çizelgesine göre atandınızsa danıştay o atamaları iptal etti. o yuzden şefliğiniz iptal edilmiştir. bu tarihten önceki bir dönemde atamanız yapıldı ise danıştayın iptal kararı söz konusu değil. o şeflikler devam ediyor. benim bildiğim bu. ama ne derece, başka bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. | |
|
|
 |
wixland
Yeni Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 03 Ekm 2008, 18:37 | |
| arkadaşım bende senin gibi martta başvurmuştum..
yazıda yeni bir değerlendirme tablosu bulunuyor geçen yıl martta atananları (yani bizim durumumuz) bu tabloya göre tekrar değerlendirin diyor....
bizim okuldaki atamalarda mahkeme kararı ile iptal edilen Müdür Takdir Puan kullanılmadığı için benim şeflikte herhangi bir durum değişmedi yani aynen devam şeflik ekderside yazıdılar..
eğer sizin okulda atanan seflerde bu takdir puanı kullanıldıysa ve bu sebepten bazı kimseler faydalanıp şef olduysa aranızda tekrar değerlendirme yapılıp şefler yeniden atanmalıdır. | |
|
|
 |
alpozturk2002
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 03 Ekm 2008, 18:50 | |
| | Tek ben başvurmuştum. Rakibim yoktu. Biz zaten iki kişyiz. Diğer arkadaş istemiyordu şef olmak. Yani müdürün takdir puanının bir etkisi olmadı aslında. Bu durumda yeniden değerlendirme yapmaya gerek var mı acaba. | |
|
|
 |
wixland
Yeni Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 03 Ekm 2008, 19:00 | |
| hocam bizim müdür sen hiçbirsey yapmayacaksın. biz seni tekrar valilikten onay alıp şef yapıcaz dedi ...
senin durumunda benim gibi seninde dilekçe ve ya başka birsey yapmana gerek yok bence.. ama sen bir müdürünle konuş tekrar valilikten onay alınması gerekiyor galiba.
not:eğer diğer arkadaşta başvurursa ve bir adet şeflik kadrosu varsa o zaman yeni kritere göre değerlendirilip ikinizden biri şef olur. | |
|
|
 |
rguneri
Seçkin Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 03 Ekm 2008, 19:54 | |
|
 |
 |
Tek ben başvurmuştum. Rakibim yoktu. Biz zaten iki kişyiz. Diğer arkadaş istemiyordu şef olmak. Yani müdürün takdir puanının bir etkisi olmadı aslında. Bu durumda yeniden değerlendirme yapmaya gerek var mı acaba. |
Hocam 2008 yılı içerisinde atandıysanız iptal oldu...Bu yüzden yeniden başvurmalısınız... | |
|
|
 |
by_toredo
Yeni Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 03 Ekm 2008, 21:06 | |
| | Arkadaşlar ben de bilişim teknololojileri alanına şef olmak için dilekçe vericem nasıl bir dilekçe verilmesi gerekiyor elinde örnek olan varsa buraya ekleyebilir mi? | |
|
|
 |
mygold
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 07 Ekm 2008, 13:21 | |
| | özel bir dilekçe yok. sen okul müdürlüğüne bölüm şefi olmak istediğini içeren bir dilekçe yazarsın, okul müdürü de uygun görürse evraklarını hazırlar gerekli formları düzenler ve il milli eğitim ve valiliğe onay için gönderir. müdür istemezse işin olmaz. | |
|
|
 |
lestata78
Yeni Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 08 Ekm 2008, 16:57 | |
| | arkadaşlar bu yazıya göre, okulunuzda ne gibi bir uygulama yapıldı, yapılıyor yazarsanız sevinirim. | |
|
|
 |
mygold
Aktif Üye

|
| 24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı 08 Ekm 2008, 18:30 | |
| | evet arkadaşlar bu yazı bayramdan hemen önce yayınladı. buna göre yapılan uygulamalar konusunda bilgi paylaşımı yapılırsa seviniriz. | |
|
|
 |
|
|