|
|
6. sayfa (Toplam 6 sayfa) |
|
|
| Hangi Marka laptop? |
| Asus |
|
33% |
[ 70 ] |
| Hp |
|
19% |
[ 40 ] |
| Toshiba |
|
20% |
[ 43 ] |
| Datron |
|
3% |
[ 8 ] |
| Casper |
|
2% |
[ 5 ] |
| Sony |
|
11% |
[ 23 ] |
| Diğer |
|
9% |
[ 19 ] |
|
| Toplam Oylar : 208 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
acapunco
Aktif Üye

|
| Hangi Marka Laptopları Tercih Edersiniz 02 Ekm 2008, 22:00 | |
| datron kullanıyorum kac senedır problem cıkmadı hıc ama hp nın seklı guzel oldugu ıcın hp dıyebılırım ama oda bıraz daha pahalı bence tıpe para verıyomus gıbı gelıyor dıger laptopları alırken. donanım olarak zaten kendı uretmıyorlar donanımları masaustunden bır farkı yok bence arkadaslar. eger sorun cıkarır dıyorsanızda datronun servısı gayet ıyı calısıyor eger ıstanbuldaysanız datron derım ben. dıger sehırlerde servısı yok sanırım ondan boyle dedım  | | |
|  | ftbitefo
Seçkin Üye

| Hangi Marka Laptopları Tercih Edersiniz 02 Ekm 2008, 22:05 | |
| | toshiba kullandım şimdi asus var fiyat konusunda asus hp ve toshiba ya öre daha avantajlı ayrıca anakart genellikle asus kullanılıyor bu da bi artı diye düşünüyorum. bence içerik isteyenler için asus görünüm isteyenler toshiba yada hp | | |
|  | kaanizm79
Aktif Üye

| Hangi Marka Laptopları Tercih Edersiniz 02 Ekm 2008, 22:07 | |
| | bence eğer paranız varsa kesinlikle sony. %80 parçalar özel üretimdir. yani tam bir uyum içinde çalışır. ama marka takıntınız yoksa casper ve datron en mantıklı çözüm gibi görünüyor. düşük maliyete yüksek performans veriyorlar ve özellikle casper in yaygın bir servisi var. | | |
|  | gazi06
Aktif Üye

| Re: Hangi Marka Laptopları Tercih Edersiniz 02 Ekm 2008, 22:10 | |
|
 |
 |
Tabiki tercihinizde önemli olan ürünün özellikleri ama masa üstünde değilde laptopda marka önemlidir. bence hp en iyisi ya sizce |
kadaşım
arkadaşım tartışmasıiz en iyisi toshibadır, fakat en az paraya en iyisini alacaksan acerdir. | | |
|  |
| |
 | | 6. sayfa (Toplam 6 sayfa) |
page generation = 3.06819 seconds, sql queries = 16
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|