Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
lemrah
Site Gezgini
Site Gezgini

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    26 Eyl 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

bazıları 18den fazla alamaz demiş,
Bir meslek lisesinde olsak bunun kat kat fazlasını alırdık herhalde

En son lemrah tarafından 27 Eyl 2008, 9:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
gokceogretmen
Site Gezgini
Site Gezgini

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    27 Eyl 2008, 8:59Alıntıyla Cevap Gönder

benim okulum tekli öğretim 30 saat derse giriyorum ,rehberliğim yok, kolum var benim kaç saat almam gerekiyor...Eğer 20 saat alabilirim dersem yönetmelikteki 18 saat alabiliyor diye yönetmeliği gösteriyorlar
akf
Aktif Üye
Aktif Üye

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    01 Ekm 2008, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

sınıf öğretmeni değilseniz 20 saat almanız gerekli
rukidu
Site Gezgini
Site Gezgini

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    01 Ekm 2008, 17:12Alıntıyla Cevap Gönder

15+13(rehberlik dışındaki ek ders)+2(rehberlik 2 saat sayılıyor.) toplam 15 saat ek ders alrsın. aylık şu kadar olur diyenler var bu her ay değişebilir. sonuçta ek derslerin günlere göre dağılımı farklı.
sosyal kulüplerden alırsın diyenler var rehberlik alanlar sosyal kulüp çalışmalarından ücret alamazlar. iii günlerde harca...
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    01 Ekm 2008, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

gokceogretmen yazmış:
benim okulum tekli öğretim 30 saat derse giriyorum ,rehberliğim yok, kolum var benim kaç saat almam gerekiyor...Eğer 20 saat alabilirim dersem yönetmelikteki 18 saat alabiliyor diye yönetmeliği gösteriyorlar

aşağıdaki belgeyi idarenize verin, olmassa Milli eğitimde bilgilendirmeye kendi adınıza yazı yazın. Cevabı okula verirsiniz.

Arkadaşlar hala bir çok kişinin anlamadığı bir durum var.

Sınıf Rehberliği ve Külüplerdeki ücret.

Kural şu : herhengi birini veya ikisini aldığınız zaman +2 saat yazılır. yok 18 saatti, yok 20 saatti, yok ikisiydi, tekiydi...
arkadaşlar vermiş ama
http://personel.meb.gov.tr/daireler/mevzuat/mevzuatlar/meb_yonetici_ve_ogretmenlerinin_ders_ve_ek_ders_saatlerine_iliskin_cizelge.pdf
------İlköğretim Okulu
---------7. Genel Bilgi dersleri öğretmenliği,
Aylık karşılığı (maaş karşılığı) ------>15
Ders niteliğinde yönetim görevi(idareciler içindir)------> -
Zorunlu ek ders görevi(idare verdiği zaman yok diyemeceğiniz ders saati 15+6=21) ---> 6
İsteğe bağlı ek ders görevi(verildiği zaman resmen olmaz diyebileği ama asla denilmeyen ders saati 21 den sonra başlar 21+9=30 ' a kadar)--------->9
Öğrenci Sosyal ve Kişik Hizmetleri(Sınıf Rehberliği veya külüp)->2
Hazırlık ve Planlama görevi ( fiilen girilen her 10 ders saatine 1 saat yada 10'a bir)-------->3
Ücret karşılığı toplam ek ders saati(ulaşabileceğiniz en yüksek değer, Sınıf ve/veya külp olmadan, bunlar varken) ---------->18,20
ismailayyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    17 Ekm 2008, 8:18Alıntıyla Cevap Gönder

Yerden göğe küp dizseler
Birbirine bendetseler
Altından birin çekseler
Seyreyle sen gümbürtüyü Laughing Laughing Laughing
cubido
Aktif Üye
Aktif Üye

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    17 Ekm 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

milkay yazmış:
arkadaşlar MEB yönetici ve öğretmenlerin haftalık ders ve ekders saatlerine ilişkin çizelgesinde Genel bilgi dersleri öğretmeni katagorisinin karşısında 18,20 saat ek ders alır abiresi vardır. bu da şu demek oluyor.
hocam 15 i ders karşılığı 15'i ekders 2 saat rehberlik 0 saat klup 3 saat derse hazırlıktan alır. yani haftalık toplam alacağı ek ders tutarı 20 saattir.

hem klup hem rehberlik e girdiği için sadece 1 ini ek dersi olan 2 saat i alır.

Son yönetmeliğin çizelgesini "MEB yönetici ve öğretmenlerin haftalık ders ve ekders saatlerine ilişkin çizelgesi" şeklinde aratırsanız bulabilirsiniz.

Saygılar...

+1
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?    17 Ekm 2008, 9:23Alıntıyla Cevap Gönder

ben 30 saat derse giriyorum. artı bilim ve teknoloji kulübü de var.

ve stajyer olduğum için hangisi nedir bilmiyorum. 20 saat mi 18 saat mi?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Haftalık ek ders Kaç saat olmalı?

page generation = 2.54614 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması