|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
lemrah
Site Gezgini

|
| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 26 Eyl 2008, 22:13 | |
| bazıları 18den fazla alamaz demiş,
Bir meslek lisesinde olsak bunun kat kat fazlasını alırdık herhalde
En son lemrah tarafından 27 Eyl 2008, 9:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
gokceogretmen
Site Gezgini

|
| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 27 Eyl 2008, 8:59 | |
| | benim okulum tekli öğretim 30 saat derse giriyorum ,rehberliğim yok, kolum var benim kaç saat almam gerekiyor...Eğer 20 saat alabilirim dersem yönetmelikteki 18 saat alabiliyor diye yönetmeliği gösteriyorlar | |
|
|
 |
akf
Aktif Üye

|
| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 01 Ekm 2008, 16:16 | |
| | sınıf öğretmeni değilseniz 20 saat almanız gerekli | |
|
|
 |
rukidu
Site Gezgini

| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 01 Ekm 2008, 17:12 | |
| 15+13(rehberlik dışındaki ek ders)+2(rehberlik 2 saat sayılıyor.) toplam 15 saat ek ders alrsın. aylık şu kadar olur diyenler var bu her ay değişebilir. sonuçta ek derslerin günlere göre dağılımı farklı.
sosyal kulüplerden alırsın diyenler var rehberlik alanlar sosyal kulüp çalışmalarından ücret alamazlar. iii günlerde harca... | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

|
| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 01 Ekm 2008, 20:04 | |
|
 |
 |
benim okulum tekli öğretim 30 saat derse giriyorum ,rehberliğim yok, kolum var benim kaç saat almam gerekiyor...Eğer 20 saat alabilirim dersem yönetmelikteki 18 saat alabiliyor diye yönetmeliği gösteriyorlar |
aşağıdaki belgeyi idarenize verin, olmassa Milli eğitimde bilgilendirmeye kendi adınıza yazı yazın. Cevabı okula verirsiniz.
Arkadaşlar hala bir çok kişinin anlamadığı bir durum var.
Sınıf Rehberliği ve Külüplerdeki ücret.
Kural şu : herhengi birini veya ikisini aldığınız zaman +2 saat yazılır. yok 18 saatti, yok 20 saatti, yok ikisiydi, tekiydi...
arkadaşlar vermiş ama
http://personel.meb.gov.tr/daireler/mevzuat/mevzuatlar/meb_yonetici_ve_ogretmenlerinin_ders_ve_ek_ders_saatlerine_iliskin_cizelge.pdf
------İlköğretim Okulu
---------7. Genel Bilgi dersleri öğretmenliği,
Aylık karşılığı (maaş karşılığı) ------>15
Ders niteliğinde yönetim görevi(idareciler içindir)------> -
Zorunlu ek ders görevi(idare verdiği zaman yok diyemeceğiniz ders saati 15+6=21) ---> 6
İsteğe bağlı ek ders görevi(verildiği zaman resmen olmaz diyebileği ama asla denilmeyen ders saati 21 den sonra başlar 21+9=30 ' a kadar)--------->9
Öğrenci Sosyal ve Kişik Hizmetleri(Sınıf Rehberliği veya külüp)->2
Hazırlık ve Planlama görevi ( fiilen girilen her 10 ders saatine 1 saat yada 10'a bir)-------->3
Ücret karşılığı toplam ek ders saati(ulaşabileceğiniz en yüksek değer, Sınıf ve/veya külp olmadan, bunlar varken) ---------->18,20 | |
|
|
 |
ismailayyildiz
Aktif Üye

|
| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 17 Ekm 2008, 8:18 | |
| Yerden göğe küp dizseler
Birbirine bendetseler
Altından birin çekseler
Seyreyle sen gümbürtüyü  | |
|
|
 |
cubido
Aktif Üye

|
| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 17 Ekm 2008, 8:30 | |
|
 |
 |
arkadaşlar MEB yönetici ve öğretmenlerin haftalık ders ve ekders saatlerine ilişkin çizelgesinde Genel bilgi dersleri öğretmeni katagorisinin karşısında 18,20 saat ek ders alır abiresi vardır. bu da şu demek oluyor.
hocam 15 i ders karşılığı 15'i ekders 2 saat rehberlik 0 saat klup 3 saat derse hazırlıktan alır. yani haftalık toplam alacağı ek ders tutarı 20 saattir.
hem klup hem rehberlik e girdiği için sadece 1 ini ek dersi olan 2 saat i alır.
Son yönetmeliğin çizelgesini "MEB yönetici ve öğretmenlerin haftalık ders ve ekders saatlerine ilişkin çizelgesi" şeklinde aratırsanız bulabilirsiniz.
Saygılar... |
 | |
|
|
 |
SoNMeZ
Aktif Üye

| Haftalık ek ders Kaç saat olmalı? 17 Ekm 2008, 9:23 | |
| ben 30 saat derse giriyorum. artı bilim ve teknoloji kulübü de var.
ve stajyer olduğum için hangisi nedir bilmiyorum. 20 saat mi 18 saat mi? | |
|
|
 |
|
|