Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
fat_ser
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar    08 Hzr 2008, 21:11Alıntıyla Cevap Gönder

gececi arkadaş demiş ki
Alıntı:
Sendika üyesi isen muamele değişebiliyor..

hangi sendika olması lazım hocam Wink
zefer bayrak
Yeni Üye
Yeni Üye

esma otel    30 Eyl 2008, 19:25Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkadaşlar bende ağrıda üç yıl kaldım merkez ve diyadin ilçesinde görev yaptım kış şartları çok ağır ama diyadinden çok memnun kaldım çünkü orda esma otel var
çok güzel am aile yeri sadece memurlar kalıyor fiyatlarıda çok cazip ama genelde otelle çok talep olduğundan hep dolu fakat çok genel anlamlı bir otel (bilardo caffeterya resturant internet tenis) gibi sosyal salonları var ayrıca otelde kablosuz internet ve merkezi dijital tv yayın ağı bulunmaktadır odalar banyolu gerçekten kaldığı süre içinde çok memnun kaldım hepsine burdan teşekürlerimi sunarım
ulaşmak isteyenlere: esmaotel@hotmail.com
05066864355
4725112725
by_webform@t
Yeni Üye
Yeni Üye

Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar    30 Eyl 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

bir ağrılı olarak yorum yazmak istiyorum bende. öncelikle yorumların tümündede olduğu gibi gerçekten soğuk bi ildir ki bu biz ağrılıların isteği değil Yüce ALLAH ın takdiridir.soğukluk konusunda 22 yaşıma gelmiş biri olarak yapılan yorumlardan daha fazlasını yazabilirim. eğitim-öğretim gelişim sürecindedir Ağrı da bu yl faaliyete geçen bağımsın üniversitemiz ve gelişim sürecinde olan ağrımız bence gelecekte çok daha güzel olucaktır. hocam eğer daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz elimden geleni yapmaya hazırm bi pm atın yeter. ii çalışmlar ii günler.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar

page generation = 0.17010 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması