|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
nesrinavci
Yeni Üye

|
| yurt disindayim 29 Eyl 2008, 15:59 | |
| arkadaslar ben esimin yuksek lisans egitimi yuzunden yurt disindayim.zorunlu hizmetimi erteletiyorum es durumu ozru ile acaba bu yil ben turkiyede degilken de erteletmek zorunda miyim?  | | |
|  | tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1157 Konum: Malatya---Antalya |
| yurt disindayim 29 Eyl 2008, 17:05 | |
| | benim bildiğim her yıl belgeler tekrar yenilenir.. | | |
|  | NaTSuNKaO
Yeni Üye

|
| yurt disindayim 29 Eyl 2008, 17:08 | |
| VALLAHİ ABLACIM 17 YAŞINDA VELEDİM :d bende bilmiom ki babama sorim hehehehehhee | | |
|  | Geniustein
Aktif Üye

|
| yurt disindayim 29 Eyl 2008, 17:26 | |
| Nesrin hanım ,
Durumunu her sene tekrar bildirmeniz gerekiyor. Yüksek Lisans bitinceye kadar bu şekilde gidecek. Zorunlu hizmetten muaflık değil erteleme söz konusu sizin durumunuzda. Askerlik gibi bir şey erteletebiliyorsunuz ancak zamanı gelince yapmanız gerekli. Muaf olursanız tabiki ayrı bir durum olur askerlikten çürük raporu almak gibi bir şey olur o zaman.  | | |
|  | ysahin
Tecrübeli Üye

| yurt disindayim 29 Eyl 2008, 17:45 | |
|
 |
 |
VALLAHİ ABLACIM 17 YAŞINDA VELEDİM :d bende bilmiom ki babama sorim hehehehehhee |
bilmediğin konularda susma hakkını kullan o zaman | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14163 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|