Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
YazarMesaj
uzmanegitimci
Yeni Üye
Yeni Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    24 Eyl 2008, 20:01Alıntıyla Cevap Gönder

En son karar açabilirsin dediler.Nasipse izciliğe devam edicez.
alsniket
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    25 Eyl 2008, 7:16Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar okulş formatörü olup da bilgisayar adı altında egzersiz yapabilir miyiz onu öğrenebilir miyiz????????hafta içi veya hafta sonu
SHİFT_DEL
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    26 Eyl 2008, 0:16Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bugün egzersizplanımı ve dilekçemi idareye verdimm.. Onlar göndeririz milli eğitime inş olur dediler.. bakalımm bayramdan sonra belli olacak... (bu arada sözleşmeliyim ve formatörde deilim... pek umudum yok ama şansımı denemk istedim...)
umutozdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    29 Eyl 2008, 15:29Alıntıyla Cevap Gönder

MEB'nın 1999/10 sayılı genelgesi ile ders dışı eğitim çalışmalarının yapılabileceği etkinlikler "güzel sanatlar,halk oyunları,beden eğitimi-spor ve izcilik" adı altında toplanmıştır.
dilekemine
Yeni Üye
Yeni Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    11 Ekm 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

ekim de geldiğine göre sorabilirim herhalde; eylülde egzersiz için dilekçe verip onaylanan var mı acaba?
SHİFT_DEL
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    11 Ekm 2008, 22:04Alıntıyla Cevap Gönder

ben haftaiçi vermiştim onaylanmadı... Haftasonu için bişey diyemem...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!

page generation = 1.39911 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması