|
|
5. sayfa (Toplam 5 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
uzmanegitimci
Yeni Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 24 Eyl 2008, 20:01 | |
| | En son karar açabilirsin dediler.Nasipse izciliğe devam edicez. | | |
|  | alsniket
Aktif Üye

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 25 Eyl 2008, 7:16 | |
| | ya arkadaşlar okulş formatörü olup da bilgisayar adı altında egzersiz yapabilir miyiz onu öğrenebilir miyiz????????hafta içi veya hafta sonu | | |
|  | SHİFT_DEL
Aktif Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 26 Eyl 2008, 0:16 | |
| | Ben bugün egzersizplanımı ve dilekçemi idareye verdimm.. Onlar göndeririz milli eğitime inş olur dediler.. bakalımm bayramdan sonra belli olacak... (bu arada sözleşmeliyim ve formatörde deilim... pek umudum yok ama şansımı denemk istedim...) | | |
|  | umutozdemir
Yeni Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 29 Eyl 2008, 15:29 | |
| | MEB'nın 1999/10 sayılı genelgesi ile ders dışı eğitim çalışmalarının yapılabileceği etkinlikler "güzel sanatlar,halk oyunları,beden eğitimi-spor ve izcilik" adı altında toplanmıştır. | | |
|  | dilekemine
Yeni Üye

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 11 Ekm 2008, 21:53 | |
| | ekim de geldiğine göre sorabilirim herhalde; eylülde egzersiz için dilekçe verip onaylanan var mı acaba? | | |
|  | SHİFT_DEL
Aktif Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 11 Ekm 2008, 22:04 | |
| | ben haftaiçi vermiştim onaylanmadı... Haftasonu için bişey diyemem... | | |
|  |
| |
 | | 5. sayfa (Toplam 5 sayfa) |
page generation = 1.39911 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|