Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    19 Eyl 2008, 9:30Alıntıyla Cevap Gönder

Dünyanın en hızlı internet tarayıcısı SAFARİ
SAFARİ FIRTINASI

İlk 48 Saatte 1Milyon Safari İndirildi…
Safari3 sektörün standartlarlarını belirleyen İbench testlerinin sonuçlarına göre web sayfalarını İnternet Explorer 7 den iki kat ve Firefox 2 den de 1.6 kat daha hızlı çalışabiliyor.(Test Windows Xp işletim sistemi ile çalışan 1GB RAM a sahip iMac 2.16 Ghz İntel Core 2Duo sistem üzerinde yapıldı.Apple beta sürümünün ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmasını takip eden ilk 48 saatte Windows İçin SAFARİ 3 1Milyon kereden fazla indirildiğini duyurdu.
Dünyanın en hızlı ve kullanımı en kolay tarayıcısı olma özelliğini taşıyan SAFARİ 3
HTML,CSS,JavaScript,SVG ve Java gibi tüm modern internet standartlarını destekliyor.

http://rapidshare.com/files/82986387/Chicollette_En_H_zl__Web_Taray_c_s_.rar
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    19 Eyl 2008, 9:39Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler basbag Hocam. Deneyelim bakalım.
firstprivate
Aktif Üye
Aktif Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    19 Eyl 2008, 9:41Alıntıyla Cevap Gönder

denemek lazım birde biz test edelim Smile
basbag
Süper Üye
Süper Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    19 Eyl 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

firstprivate yazmış:
denemek lazım birde biz test edelim Smile

hocam bende yeni indirdim evet hızlı. alıntı yaptığım sitedeki yorumları da okudum. yorumlar da olumlu. denemekte fayda var.
e-baris
Yeni Üye
Yeni Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    28 Eyl 2008, 23:36Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de şimdi indirdim deneyeceğim sölenildiği gibimi zamanalra sölerim
Computer58
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    28 Eyl 2008, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

basbag hocam sen ve yine güzel programların paylasımların +1 +1 +1 +1
e-baris
Yeni Üye
Yeni Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    29 Eyl 2008, 0:01Alıntıyla Cevap Gönder

Firefoxu tercih edin expo bile bunu 10 katlar indirmeyn boşuna :s Mad Mad Confused Confused
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)    29 Eyl 2008, 1:19Alıntıyla Cevap Gönder

Bence opera.Hem dosya indirme hem de sayfaların açılma hızı explorer ve Mozilla'ya göre kat kat iyi.Alanında ödül almış bir tarayıcı.ben de onu tavsiye ederim.Dosya indirirken flashget gibi programların görevini üstleniyor(bu mozilla da da var ama o kadar hızlı değil).Ayrıca açılır pencere engelleyici de explorer ve mozillaya göre daha kuvettli.Yine de siz bilirsiniz... Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

En Hızlı İnternet Tarayıcısı (Safari)

page generation = 0.16003 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması