|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 16 Eyl 2008, 12:16 | |
| Tepki ise tepki . Yazalım bütün gazetelere dergilere yazarlara bizde
İnceldiği yerden kopsun. | |
|
|
 |
serhatdemir
Aktif Üye

Kayıt: 07 Eyl 2007 Mesajlar: 386 Konum: Nevşehir-Derinkuyu |
| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 16 Eyl 2008, 12:19 | |
|
 |
 |
Tepki ise tepki . Yazalım bütün gazetelere dergilere yazarlara bizde
İnceldiği yerden kopsun. |
katılıyor ve sizi destekliyorum | |
|
|
 |
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 16 Eyl 2008, 12:28 | |
|
 |
 |
Tepki dediğin böyle olur!!!! |
SONUNA KADAR KATILYORUM. SİZLERDE DESTEKLİYORSANIZ EĞER. yazın bunu tüm gazetelere tüm gazetelerin yazarlarına.
Teknolojiyi etkin bir biçimde kullanmak nasıl olurmuş görsünler. Biz teknolojiyi her alanda kullandığımızı gösterelim. Eğitimde teknolojiyi etkin bir biçimde kullanırken Nisan ayında aldığım 1089 YTL maaşım 6 ay sonra onca zamdan sonra bile 1024 YTL ye düştü ..
YAZIK DEĞİL Mİ BİZE ve BİZİM YETİŞDİRDİKLERİMİZE. ONCA EMEĞE
TEPKİ NEYMİŞ GÖRSÜNLER. DESTEKLEYEN HERKES YAZSIN BUNU ARKADAŞLAR. AÇIN GAZETE SİTELERİNİ. AÇIN TV SİTELERİNİ ve yazın | |
|
|
 |
fanfatih
Seçkin Üye

| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 16 Eyl 2008, 12:38 | |
| | Aklıma 3-4 ay önce burada ebitefo sınavını 4 gözle bekleyen arkadaşlar, o hararetli tartışmalar geldi. Hepsi bunun için miydi diye düşünüyorum? Denge tazminatının kesilmesi gerçekten maddi açıdan kayıp. Aynı zamanda çalışma saatleri de öyle. Değer mi bilmiyorum. Ama söyleyeceklerime ebitefo arkadaşlar kızmasın. Bu durumun böyle olduğu belli. Niye tekrar görevlendirme istiyorsun? İstiyorsan bunu kabulleniyorsun demektir. Şartların iyileştirilmesi gerektiğine ben de katılıyorum. Mevcut durum bu şimdilik. Kabul ediyorsan yapacaksın, istemiyorsan babalar gibi öğretmenliğe geri döneceksin. | |
|
|
 |
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 16 Eyl 2008, 19:18 | |
|
 |
 |
Aklıma 3-4 ay önce burada ebitefo sınavını 4 gözle bekleyen arkadaşlar, o hararetli tartışmalar geldi. Hepsi bunun için miydi diye düşünüyorum? Denge tazminatının kesilmesi gerçekten maddi açıdan kayıp. Aynı zamanda çalışma saatleri de öyle. Değer mi bilmiyorum. Ama söyleyeceklerime ebitefo arkadaşlar kızmasın. Bu durumun böyle olduğu belli. Niye tekrar görevlendirme istiyorsun? İstiyorsan bunu kabulleniyorsun demektir. Şartların iyileştirilmesi gerektiğine ben de katılıyorum. Mevcut durum bu şimdilik. Kabul ediyorsan yapacaksın, istemiyorsan babalar gibi öğretmenliğe geri döneceksin. |
Durum bu değil hocam. Durum şu bizi kabul edecekseniz böyle edin. Etmeyecekseniz biz yokuz. Burda konu birbirine muhtaç olmak değildir. Burda konu Türk Milli eğitiminin muassır devletler seviyesinin üstüne çıkmaktır. Buda teknolojinin eğitimde iyi kullanılması ile mümkündür. Bunu kullanan bizlersek haklarımız elimizden alınmamalıdır. Bizler hakkımızın fazlasını değil hakkımızı istiyoruz. Hakkımızı vermeyenlerede hakkımızı helal etmiyoruz. | |
|
|
 |
bulicuk
Aktif Üye

|
| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 16 Eyl 2008, 20:33 | |
| Aslında durum şu: Yeni görevlendirme öncesi bakanlıktan tüm ebitefolara mail geliyor.
Mailde özetle "Siz bizim gurur kaynağımızsınız.. Merak etmeyin yakında özlük haklarınızda gerekli düzenleme yapılacaktır.. Çalışmalar devam etmektedir.." diyordu. Birçok eğitici bu yüzden görevi kabul etti. Ama şimdi bir bir bırakıyorlar. | |
|
|
 |
hande
Yeni Üye

|
| Bitefolarda destek olmalı diye düşünüyorum. 28 Eyl 2008, 22:10 | |
| formatör olmamız da büyük emeği olan siz ebitefolar...sizinleyiz  | |
|
|
 |
|