|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
azra
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:22 | |
| | arkadaşım mesajını ilk gördüğümde Global Siteler(...) başlığı altındaydı. sonradan düzeltildi galiba ve Mevzut-Yönetmelk oldu. bence sen dikkat et. | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:26 | |
|
 |
 |
arkadaşım mesajını ilk gördüğümde Global Siteler(...) başlığı altındaydı. sonradan düzeltildi galiba ve Mevzut-Yönetmelk oldu. bence sen dikkat et. |
sana mı sorcam... git egonu başka biyerde tatmin et. istediğim başlık altında yazarım beğenmezsen cevap yazmazsın olur biter. Senin canın sıkılmış galiba. zaten gökten yakut yağsa benim başıma armut düşer. böyle güzel sitelerde bile bulur beni... neyse cevap vermiyorum artık... | |
|
|
 |
hknky
Yeni Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:47 | |
| | Lise değilde orta okuldan önce okumuş olsak birşey değişirmi? | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 15:14 | |
|
 |
 |
Lise değilde orta okuldan önce okumuş olsak birşey değişirmi? |
Hocam onu tam bilmiyorum ben. Bazıları Liseyi 4 sene okumakla ilgili diyor ama bence hazırlık okumakla alakalı. Yani hazırlık okuyanların kademesi artırılıyor. Mevzuata bakmak lazım aslında. Ortaokul diplomanız var mı? Ya da Lise Diplomanızda belirtiliyor mu? Liseyi hazırlık olan bi okulda okuyup muaf olunduğuna göre bence olabilir ama bu milli eğitim belli olmaz işleri... | |
|
|
 |
sleeperman001
Site Gezgini

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 16:34 | |
| Hocam yönetmelikte
"Ortaokul ve dengi, lise ve dengi okulların, normal öğrenim süresinden fazla olması halinde, başarılı her öğrenim yılı için bir kademe ilerlemesi uygulanır. Bunlardan teknik öğretim okulları mezunlarına, meslekleri ile ilgili görevlerde çalışmaları halinde ayrıca bir kademe ilerlemesi daha verilir." diyor.
Yani orta okulda hazırlık okuduysanız da kademe ilerlemesi alabiliyorsunuz. ama lise diplomam var orda hazırlık yazmıyor diyorsanız okuduğunuz okuldan "hazırlık okumuştur" diye bir belge alıp onu veriyorsunuz. Okuldan istediğiniz zaman onlar bilir verirler. | |
|
|
 |
myesil
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 22:24 | |
| Hocam 7 anadolu lisesi mezunuyum. Diploma ile beraber başvurdum. Kademe
657 S.D.M.K. 36 md. A bendinin 6. b fıkrası na göre veriliyor. | |
|
|
 |
akf
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 22:30 | |
| | anadolu lisesi diplomamda hazırlık sınıfı okuduğum açıkça yazmıyor dediler. Memleketten hazırlık sınıfı okumuştur diye belge ile başvurmuştum bende. Bide dilekçede "ilgili intibakın yapılması ..." diye ilginç bir ifade kullanmıştım bende. | |
|
|
 |
melikhan
Aktif Üye

| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 22:49 | |
| | hazırlığı okuduğun okula gidiyorsun hazırlık okuduğuna dair yazı alıyorsun okuluna dilekçeyle beraber veriyorsun dereceni yapıyorlar...lise ortaokul üniversite fark yapmaz hepsi olur.. | |
|
|
 |
aresbel3
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 22:51 | |
| | ben hem lisede hem üniversitede okudum. iki kademe mi ilerlerim? bir de göreve bi ay önce başladım. kadroluyum. ne zaman yaptırabilirim bu kademe atlama işini? | |
|
|
 |
ulu2000
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 27 Eyl 2008, 7:06 | |
|
 |
 |
ben hem lisede hem üniversitede okudum. iki kademe mi ilerlerim? bir de göreve bi ay önce başladım. kadroluyum. ne zaman yaptırabilirim bu kademe atlama işini? |
ben de hem lisede hem üniversite de hazırlık okudum, malesef.
kanun maddesinde ortaokul ve lise yazıyor, dolayısıyla üni. de okunan hazırlık için bir şey yok.
mesela sadece üni. de hazırlık okuyana birşey yok, kanun eski mesele orda.
Ama lisedekinden 1 kademe alırsın
1 yılı tamamla hemen başvur. | |
|
|
 |
ahmetkacar20
Site Gezgini

| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 27 Eyl 2008, 7:41 | |
| | Arkadaşlar Ortaokulda hazırlık okuyanlarada kademe arttırılıyormu bu konuda yardımcı olabilirmisiniz | |
|
|
 |
caisersoze
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 28 Eyl 2008, 1:10 | |
| | 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda gayet açık olarak yazılmış. Okursanız hem öğrenmiş, hemde haklarınızı almış olursunuz. (Kademe başlığı altında) | |
|
|
 |
|
|