Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
lestata78
Yeni Üye
Yeni Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    27 Eyl 2008, 15:09Alıntıyla Cevap Gönder

Eski emirde normlar güncellensin denmişti. Buraya giren atölye ve lab. sayılarına sonra müdürün hayır orası atölye lab. değil demesi mümkün mü? Demezse, atama duyurusu yapmama ihtimali var mı? Bir atölye ve 2 lab var 3 senedir şeflik istiyoruz müdür beyden vermeyeceğim diyordu. Yeni emir ile durum ne olur? Fikri olan var mı?
lestata78
Yeni Üye
Yeni Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    08 Ekm 2008, 16:58Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar konu güncel kalsın. Yapılan uygulamalar nedir?
burakserdar
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    10 Ekm 2008, 16:58Alıntıyla Cevap Gönder

Laboratuar şefleri 6 saatlik ücreti yılın 12 ayında da alıyor mu?
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    10 Ekm 2008, 19:24Alıntıyla Cevap Gönder

burakserdar yazmış:
Laboratuar şefleri 6 saatlik ücreti yılın 12 ayında da alıyor mu?

Bende merak ettim, ne zamanlar bu ücret veriliyor.
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    10 Ekm 2008, 20:09Alıntıyla Cevap Gönder

Eğitim öğretim yılı içerisnde alır yaz dönemi ve yarıyı tatillerinde ücret ödenmez....
esenkal
Yeni Üye
Yeni Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    11 Ekm 2008, 17:36Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni şef atamalarıyla ilgili neler yapılıyor. Hala parmakla adam gösteren müdürler var mı?
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    11 Ekm 2008, 20:31Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni atama yapan duymadım. Ama müdürleri bilirsiniz.
kadirb78
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    16 Ekm 2008, 18:39Alıntıyla Cevap Gönder

ankadaşlar eğitim çıkışlılarda şef olabilir mi?
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    16 Ekm 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

ben sunu sormak istiyorum. geçmişte öğretmen yapılan 2 yıllık mezunlarının http://ktogm.meb.gov.tr/dokumanlar/%C5%9Feflikler.pdf ekteki kriterle göre puan üstünlüğünün olması durumunda şeflik onlara mı verilir yoksa 4 yıllık mezununa mı verilir. bu konuda ki kriter nedir tam olarak?
okayk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    27 Ekm 2008, 18:47Alıntıyla Cevap Gönder

Okulunuza ait ilsis parolası ile ilsis e girdiğiniz de norm modülü altında Alan-bölüm, Lab ve Atölye sayılarına göre şeflik kadrosu vardır. İlk önce buradaki sayılara bakarak okulunuzda kaç şeflik var onu öğrenmeniz gerekiyor.
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    27 Ekm 2008, 19:06Alıntıyla Cevap Gönder

Bizde bugün yazısı geldi şeflikler için. Müdür bey imzaya çıkartmış. Sanırım başvurular bu hafta içinde başlayıp şeflikler de 15 gün içerisinde belli olacakmış
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    28 Ekm 2008, 11:50Alıntıyla Cevap Gönder

rtyucel yazmış:
Bizde bugün yazısı geldi şeflikler için. Müdür bey imzaya çıkartmış. Sanırım başvurular bu hafta içinde başlayıp şeflikler de 15 gün içerisinde belli olacakmış

bu durum boş olan şeflik kadroları için olsa gerek. halen şeflik görevi dolu olan kadrolara yeniden atama yapılmayacak herhalde değil mi?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik

page generation = 0.20119 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması