Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

hangi arabayı alsam???

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

hangi arabayı tercih edersiniz?
peugeot 206
67%
 67%  [ 36 ]
hyundai getz
32%
 32%  [ 17 ]
Toplam Oylar : 53

YazarMesaj
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 1:21Alıntıyla Cevap Gönder

Opel Astra almak isterdim. 2001- 2002 model!
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 1:29Alıntıyla Cevap Gönder

efnan yazmış:
opel corsa tercihimdir

katılıyorum.Çünki ben de de var
saraci41
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 7:02Alıntıyla Cevap Gönder

POLO 1.4 yada Honda cıvıc...
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 7:36Alıntıyla Cevap Gönder

Yani Opel Corsa ile Peugeot'u aynı kefeye koydunuz ya Mad
Peugeot 206 al hocam, düşünme hiç. Yakıtta cimri denilebilir. 1.4'ü bile gayet performanslı, 1.6'sı uçuyor zaten. Bir de jant taktırıyım desen tadından yenmez valla Very Happy
Sıfırı çıkıyor hala, ama ikinci el de düşünebilirsin tabi.
kalender
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 7:45Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bence ikisinide alma, Getz kalite olarak çok kötü, 206 ise satıyorum dediğin an ağır satılan bir araba. Ben sana Toyota Corolla veya Honda Civic tavsiye edeceğim ...
esperadoz
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 8:11Alıntıyla Cevap Gönder

getz sahibi olarak yazılanlara çok şaşırdım arabam gayet güzel herhangi bir sıkıntısı yok fiyat olarak çok uygun 2000-2001 model bir toyotaya veya neyse bi arabaya 14-15 milyar vereceğine 2005 model bir getze 15000 vermek daha mantıklı
tavsiye ederim. herkes kendi arabasını veya hayallerinin arabasını yazmış.
bilgisayarhocam
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 8:14Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de ikisini de almam. küçük ekonomik olsun diyosan fort fiesta ya da toyota yaris al derim. bi de dacia yeni çıkarmış bi tane güzel HB. bi de ona bak istersen...
esperadoz
Aktif Üye
Aktif Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 8:28Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaş bişey yazarken sebeplerinide yazarsanız çok iyi olur bence bunu alma şunu al demek de ne oluyor yaw arkadaş şu sebeplerden dolayı getzi alma veya şu sebeplerden dolayı pejoyu al veya alma sanki herkes yıllarca getz veya pejo kulllanmış ama memnun kalmamışlar ve başka araba almış havasında hundayın pejonun eksilerini artılarını yazın madem tavsiye ettiğiniz araca ona göre mesajı yazan arkadaşta fikir sahibi olsun ama kulaktan kulağa gelmiş işte şu şöleymiş bu böleymiş değil bizzat tecrübelerinizi yazın lütfen
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 9:39Alıntıyla Cevap Gönder

206 sınıfın en az yakıt tüketeniydi galiba.
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 9:40Alıntıyla Cevap Gönder

hocam illa bu iki marka arasında ise tercihiniz peugeot alın derim ama ben 1.4 de rampalarda sorun yaşamıştım 1.6 sını tavsiye ederim.
fakat diğer arkadaşlarda yazmışlar illa bu iki marka şart değilse aynı paraya astra-polo alabilirsiniz.
ama illa küçük boyutlu olsun derseniz tabiki corsa
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

hangi arabayı alsam???    15 Tem 2008, 10:00Alıntıyla Cevap Gönder

faltunel yazmış:
dorian yazmış:
fatihpc yazmış:
benim param olduğunda alacağım araba işte bu.Renaultun daciası tam bir aile arabası.Sıfırı 20 milyar

hocam bu arabayı almak gibi bi hataya düşersen; o araç elinde kalır benden söylemesi...
Ömrümde bu kadar kötü bi araç görmedim. En fazla 1 yıl sonra hurdaya çıkar bu loganlar. Zaten fiyatıda bu yüzden düşük. Renonun alt firması en kötü işçilik, en kötü parça filan filan filan

Benden söylemesi....

hocama katılıyorum, bizde bu arabayı alacaktık biraz alaştırdık, forumlarda kullananların yorumlarını okuduk pek memnun değillerdi. o yüzden vazgeçtik..

aslında sağlam bir araba olsa duruşu ve kullanışı tam bir aile arabası, yanlış hatırlamıyorsa 7 koltuk vardı.. 3 veya 4 çocuklu aileler için süper olurdu

İlk başta bende sizin gibi düşünüyordum ama okulda bir arkadaş ilk çıktığında almış.2 yıl garantisi var arabanın.Bayağı bindim sürüş olarakta idare eder.Tabiki 40-50 lik arabaların performansını beklememek lazım ama idare eder.Birde full kasko yaptırdın mı en az 5 sene sana tık demiyor.Zaten motoru clio 1.4 motor.Dedğim gibi param olsun düşünmeden alırım.İkinci elin sorunlarıyla uğraşmaktansa kız gibi sıfır arabaya binerim.
NESİBE VE EREN
Yeni Üye
Yeni Üye

hangi arabayı alsam???    27 Eyl 2008, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

bence ikiside güzel bir araba
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

hangi arabayı alsam???

page generation = 0.34310 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması