Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Görevlendirmelerde sorun yaşadınızmı?
Hayır yaşamadım
61%
 61%  [ 11 ]
yaşadım (okul müdürü tarafından)
5%
 5%  [ 1 ]
yaşadım (il yada ilçe mem)
16%
 16%  [ 3 ]
yaşadım (valilik)
16%
 16%  [ 3 ]
Toplam Oylar : 18

YazarMesaj
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR    26 Eyl 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

Birçok BİTEFO adayının madur olduğunu ve olmaya devam ettiğini görmekteyiz. Bu sorunları ülke genelinde belirlemek için değerli görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR    26 Eyl 2008, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

ben sözleşmeli olmama rağmen bi sorun yaşamadım 2 kez yaptım bu görevi üçüncü de onaylandı bayramdan sonra başlıcam inş. sanırım çalıştığınız yerle alakalı yaşanan aksaklıklar.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR    16 Ekm 2008, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

aradan 20 gün geçti ve hala bir sonuç yok bu hafta birçok ilde görevlendirmeler belli oldu sanıyorum ülke olarak aralık sonuna kadar görevlendirmeler devam edecek nasıl bir uygulama anlamak zor
levent79
Aktif Üye
Aktif Üye

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR    17 Ekm 2008, 0:10Alıntıyla Cevap Gönder

kütahyada hala sessizlik
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR    28 Ekm 2008, 18:28Alıntıyla Cevap Gönder

sessizlik olumsuz yönde olacağının habercisiydi mem başımız ağrımasın diye kimseye görev vermedi.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

BİTEFO GÖREVLENDİRMELERDEKİ SORUNLAR

page generation = 0.16570 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması