Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
recepeskici
Yeni Üye
Yeni Üye

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi    24 Eyl 2008, 23:03Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar eğitici yönergesinin 7. maddesinde şöyle bir ibare var. Forumda da görmüştüm eğiticilerden derse girip ek ödeme alan arkadaşlar vardı.Acaba 6 saat derse giripte ek ödemeden yararlanabilirmiyiz?
İl/ilçe millî eğitim müdürlükleri tarafından ihtiyaç duyulması halinde eğitici bilişim teknolojisi formatör öğretmenlerin, öncelikle kendi branşlarındaki derslere, bilişim teknolojileri konusundaki derslere ve/veya bunun mümkün olmaması halinde başka branşlardaki derslere haftada en fazla 6 saat girmesi sağlanır.
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi    24 Eyl 2008, 23:11Alıntıyla Cevap Gönder

hocam okuldaki öğretmenler dersleri zor buluyor zaten. Çok zor bişey eğiticilerin derse girmesi bence.
fernando__34
Site Gezgini
Site Gezgini

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi    25 Eyl 2008, 1:20Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında derse girmek düşünülebilir. Biz eğiticiler olarak bunu kullanabiliriz. Gireceğimiz 3-4 saat ders tüm tartışmaları ortadan kaldırır.Benim okulumda 4 saat bilgisayar dersi var. Girmeyi düşünmüyor da değilim yanii.. Okul müdürlerimizle konuşalım ve gidip 1 gün okulumuzda dersimize girelim.. Zaten bu işin bi esprisini bırakmadılar.
alpaygunes
Aktif Üye
Aktif Üye

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi    25 Eyl 2008, 7:17Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle bir hakkımız varmı ? Derse girme olayında bahseden yönerge taslakmı yoksa asıl yönergemi?
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi    25 Eyl 2008, 7:21Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı konu Eğitek'te intel kursunda geçmişti ve bunun bir faydası olmayacağı söylenmişti. Derse girdiğimize kalırız. Çünkü zaten bize ek ödemenin ödenmemesinin sebebi fiilen derse girmememiz değil, görevlendirildiğimiz kurumun (İlçe Milli Eğitim Müd.) örgün ve yaygın eğitim kurumu kapsamında olmamasından ileri geliyor.
burjuva
Aktif Üye
Aktif Üye

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi    26 Eyl 2008, 0:36Alıntıyla Cevap Gönder

Sponge Bob yazmış:
Aynı konu Eğitek'te intel kursunda geçmişti ve bunun bir faydası olmayacağı söylenmişti. Derse girdiğimize kalırız. Çünkü zaten bize ek ödemenin ödenmemesinin sebebi fiilen derse girmememiz değil, görevlendirildiğimiz kurumun (İlçe Milli Eğitim Müd.) örgün ve yaygın eğitim kurumu kapsamında olmamasından ileri geliyor.

+1 aynen katılıyorum.
denge tazminatı konusunda bir çözüm yolu olabilirdi ancak eködemelerde değil.
ama şöyle bişey daha var. bunu fazla dillendirmediğimiz sürece bunu ildeki yada ilçe mem lerdekiler bilmiyor Idea
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Eğitici Formatörlere 6 saat derse girerse ek ödeme alabilirmi

page generation = 3.47223 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması