Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

ek ödeme denge çözülmüş ancak,

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    22 Eyl 2008, 13:27Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar kesin ve net bilgi olmadan bunları yazmasak. Bizde arıyoruz hallolacak diyorlar. Haziran-Temmuz döneminde bile yakında hallolacak diyorlardı kaç ay geçti.
sncrts
Site Gezgini
Site Gezgini

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    22 Eyl 2008, 13:33Alıntıyla Cevap Gönder

İsot kardeşim benim söylediğim olay şu insanlar bu durumlarından ötürü veryansın edip sanki daha iyi durumları tepipte gelmiş dünya başlarına yıkılmış gibi davranıyorlar.Bende diyorumki eğer bulunduğunuz durum o kadar kötü ve öğretmenliğe döndüğünüzdeki durumunuz daha ii olacaksa dönün neden veryansın ediyorsunuz.
Bende eğiticilik yaptım denge tazminatı kesilince bıraktım.Çünkü okulumdaki durumum maddi açıdan daha iyiydi.Ama okuluma döndüğümde ek ders problemim olacak olsa yada idare ile aramda problem olsa bende bırakamazdım diye düşünüyorum.
f_usak
Aktif Üye
Aktif Üye

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    22 Eyl 2008, 23:43Alıntıyla Cevap Gönder

isot yazmış:
@sncrts hocam bu konuda niye bu kadar tepkili davrandığınızı anlayabilmiş değilim. insanlar emin olun bağlayan belki de zorunlu kılan bazı olaylardan ötürü içinde bulunmuş olduğu durumu çekiyor.

bazılarımızın ek ders sorunu var
bazılarımızın okullar ile ilgili sorunları var
bazırarımızın vs. ile ilgili bir sorunu var

yani herkesin kendisine göre bir nedeni var bu işi yapmak için. ama hiçbirimizin nedeni bulunduğumuz duruma bayılmamız değil. Lütfen meslektaşlarınız olarak bizlere biraz daha saygılı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

saygılar
+1 +1 +1 +1 +1
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    23 Eyl 2008, 7:38Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşim senin okulunda 15 saat ek dersin garanti gitsene okuluna sen dicem şindi eşimin tayini çıkmadı ben her gün tren gelir hoş gelir türküsünü söylerken iyi oluo ya Smile
nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    23 Eyl 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

Bugün bizde bakanlık ile görüştük. Bize yazısının yazıldığını Milli Eğitim Bakanına verildiğini Bakanlar kurulunda imzaya açılacağını söylediler...
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    23 Eyl 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

sncrts yazmış:
Valla memnun değilseniz ayrılın.Herkes ayrılır istifa ederse sorun da çözülür.Yada çözüm hızlanır.Ben ayrıldım çünkü kazancımdan çok zararım vardı.Duran arkadaşların ise kazançlarının daha fazla olduğunu düşünüyorum.O yüzden konuşmaları biraz boş geliyor.Dediğim gibi memnun değilseniz ayrılın...

Hocam olay makam sevdası veya para sevdası değil. malesef bunu idrak edemediğiniz için ayrılmanız isabet olmuş.
okadda
Site Gezgini
Site Gezgini

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    23 Eyl 2008, 13:00Alıntıyla Cevap Gönder

Keşke ayrılmak ile herşey çözülse!!!!

Bu sistem, bu mantalite devam ettiği sürece hödük ve güdük sistem olduğu sürece her ayrılış bir yenilgi olacaktır.
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

ek ödeme denge çözülmüş ancak,    24 Eyl 2008, 8:23Alıntıyla Cevap Gönder

sncrts hocam senin dediğin şuna benziyor; bu ülkeden memnun değilseniz gidin başka ülkeye yerleşin. Yook başka ülkeye gidemem bu ülkede durmam gerekiyor derseniz de, ülkede yapılan haksızlıklara, zamlara, yolsuzluklara vs. göz yumun.
Eğiticilikte ısrar edenlerin elbette sebepleri var. Ben de kimsenin bu duruma bayıldığını düşünmüyorum. Ama başka şansı olmayanlar da var (çeşitli sebeplerden), o yüzden her zaman söylediğim gibi; eleştirmeden önce anlamaya çalışalım...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

ek ödeme denge çözülmüş ancak,

page generation = 29.78670 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması