|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
egitimci_13
Site Gezgini

| EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!! 18 Eyl 2008, 14:01 | |
| EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR; ÇALIŞTIĞINIZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE DİLEKÇE VERİN. BAKANLIKTAN GÖRÜŞ İSTENSİN. BAKANLIKTAN GELECEK GÖRÜŞ KESİNLİKLE ÖDENMELİDİR DİYE GELECEKTİR.
KAYNAK-1: STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞINDAN 3-4 TELEFON NUMARASINDAN SONRA ULAŞABİLDİĞİM YETKİLİ KİŞİ.
KAYNAK-1: EĞİTİM BİR SEN MEVZUATTAN SORUMLU KİŞİYLE YAPTIĞIM TELEFON GÖRÜŞMESİ. | | |
|  | viper33
Aktif Üye

|
| EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!! 18 Eyl 2008, 14:22 | |
| | hocam özellikle bu konu ile ilgili yazı çıktı eğiticilerde alacak o yüzden o yazı ile başvuru yapın alırsınız ödeneğinizi | | |
|  | yaydin23
Yeni Üye

|
| EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!! 18 Eyl 2008, 14:38 | |
| Arkadaşlar biz kayseride ek ödeme alamıyoruz. Ama Ankara Elazığ Manisa vb bazı iller alıyor bu çfte satans-dardı ortadan kaldıcak kimse yok mu?
Acaba eğitekteki arkadaşlar kendileri aldığı için sessiz mi kalıyorlar? | | |
|  | twoalfa
Aktif Üye

| EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!! 18 Eyl 2008, 19:55 | |
| | Dilekçe verip hazırlık ödeneğini alabilen var mı? Veya görüş sordurup olumlu cevap alan | | |
|  | egitimci_13
Site Gezgini

| EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!! 19 Eyl 2008, 9:14 | |
|
 |
 |
hocam özellikle bu konu ile ilgili yazı çıktı eğiticilerde alacak o yüzden o yazı ile başvuru yapın alırsınız ödeneğinizi |
hocam bu bahsettiğiniz yazı ne yazısı. mümkünse buraya atabilir misiniz? | | |
|  | mrmaxi
Site Gezgini

| EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALAMAYANLAR!!!! 23 Eyl 2008, 23:29 | |
| Arkadaşlar Meb Bakanının imzaladığı resmi yazı gayet açıktı aslında hazırlık ödeneğini alamayan arkadaşların niye alamadıklarını merak ediyorum.
İlköğretim müfettişleri hariç herkese ödenmesi konusunda bir cümle vardı. Her ne kadar ebitefo olsak da kadromuz hala eğitim öğretim hizmetleri olduğu için ödemenin yapılmış olması gerekirdi.
Mem müdürleri ve şube müdürleri kadroları eğitim-öğretim hizmetleri olmadığı için ödenek almıyorlar. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 5.34261 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|