|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ismailbcr
Site Gezgini

|
| bilgisayarımda dosya adı değiştiremiyorum 23 Eyl 2008, 22:55 | |
| | bilgisayarımda dosya adı değiştiremiyorum word veya başka bir programın adını değiştirmek istediğimde değiştirirseniz bu dosya kullanılamayabilir diyor yinede değiştir dediğim zaman dosyanın simgesi değişiyor sebebi ne olabilir arkadaşlar | | |
|  | yasmin
Site Gezgini

| bilgisayarımda dosya adı değiştiremiyorum 23 Eyl 2008, 23:11 | |
| | Anladığım kadarıyla sorun yaşamanın nedeni dosya uzantılarının bilgisyarında açık olmasıdır. Dosya isimlerini değiştirken uzantıları silmemen gerekir. Veya yapman gereken klasör seçeneklerinden görünüme girip "bilinen dosya türleri için uzantılarını gizle" seçeneğini etkinleştirmek. | | |
|  | ismailbcr
Site Gezgini

|
| bilgisayarımda dosya adı değiştiremiyorum 23 Eyl 2008, 23:24 | |
| | çözüm klasör seçeneklerindeymiş hocam çok teşekkür ederim | | |
|  | yasmin
Site Gezgini

| bilgisayarımda dosya adı değiştiremiyorum 23 Eyl 2008, 23:26 | |
| Rica ederim...  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 9.99366 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|