|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mavimasal
Site Gezgini

|
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 21 Eyl 2008, 18:43 | |
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım benim gibi sorun yaşayan arkadaş varmı.naıl bir yol izliycem bilemiyorum bu durumda arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum [/b] | |
|
|
 |
cagiricia
Site Gezgini

| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 21 Eyl 2008, 19:06 | |
| | öncelikle bu sene mi atandın onu öğreneyim. ben 2003 yılında böte mezunu olmama rağmen meslek lisesine atanmıştım. zorunlu hizmetimi yapmak üzere geçen yıl atama istedim ama sadece ilköğretimler açıldı atama ekranımda. demek istediğim önceki yıllarda böyle atamalar yapıyorlardı ama artık tercih yaparken mesle liselerini bile göremiyoruz. sen nasıl ve ne zaman atandın? | |
|
|
 |
esperadoz
Aktif Üye

|
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 21 Eyl 2008, 19:14 | |
| | 2003 yılında sistemdeki açıkan dolayı herkes başvurusunu yaptı ve geri dönülemediği için atama yapıldı bundan sonra böte mezunları atanamıyor aynı sorun anadolu atamalaındada oldu sistemedkei açıktan dolayı atamaar yapıldı ama bazı iller duyduğum kadarıyla iptal etti. | |
|
|
 |
InVinoVeritas
Seçkin Üye

| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 21 Eyl 2008, 19:15 | |
| 2002 böte mezunuyum, ben de ticaret meslek lisesine atanmıştım, zorunlu nedeniyle tayin istediğimde bana da sadece iöo lar açıldı, bu meslek liseleri eski deyimle kız meslek liseleri mi? bana açılmadı atamaların hiçbirinde, ben de merak ettim hocam..
Modüllere gelince kafanızı çok karıştırmasınlar, bilen birinden bir iki bilgi alırsanız daha sağlıklı işler yaparsınız, zaten modüler eğitimin o ilk sancılı zamanları da geçti artık, 12. sınıfların sorunları hala var ama yavaş yavaş ortadan kalkacak diye umuyorum.. | |
|
|
 |
mavimasal
Site Gezgini

|
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 22 Eyl 2008, 16:54 | |
| doğu görevi diye ilköğretim seçtim baktım norm fazlasıyım gittim ilçe mebe gönderdiler meslek lisesine programlamaya giriyorum  | |
|
|
 |
InVinoVeritas
Seçkin Üye

| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 22 Eyl 2008, 17:01 | |
| tamam hocam hayırlı olsun başlarda biraz zorlansanızda sonrası güzel olur.. kolay gelsin.. | |
|
|
 |
segob
Aktif Üye

|
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 22 Eyl 2008, 17:01 | |
| | Meslek lisesi daha iyi bence öğrenciler o dersi öğrenmek zorunda olduğu için daha ilgili olurlar bende teknik eğitim mezunuyum ama ilköğretimde yapıyorum isterseniz değiştirebiliriz;) | |
|
|
 |
segob
Aktif Üye

|
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 22 Eyl 2008, 17:04 | |
| haa bide programlama dersine giriyorsan akşamdan dersete yapacağın örnek programlara hazırlanıp git programlar çalışmadığı zaman öğrenciler bu hoca bişy bilmiyo diye düşünebilirler biz öyle düşünüyoduk ta  | |
|
|
 |
mavimasal
Site Gezgini

|
| böte mezunuyum meslek lisesine atandım 23 Eyl 2008, 17:15 | |
| | oturup programlama çalışalım bu sene de başka çare yok.... | |
|
|
 |
|