Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli formatörlük var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
relenic
Yeni Üye
Yeni Üye

sözleşmeli öğretmen formatör olur    22 Eyl 2008, 8:09Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben de sözleşmeliyim ve hala da formatörüm bu bulundugunuz yere göre değişir... kesin konuşmayın eğer bulunudugunuz yerde sizden daha iyi durumda olan varsa size sıra gelmez.... eleme usulu yapıylıyor ne yazık burda...
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    22 Eyl 2008, 10:06Alıntıyla Cevap Gönder

orası neresi hocam.
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    22 Eyl 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

benim bildiğim kadarıylada olmuyor Ama Arkadaşım Burası Türkiye Bir ilde olabilen başka ilde olmayabiliyor Örneğin eğiticilerin denge tazminatı bazı illerde ödenirken bazı illerde ödenmeyebiliyor
akaribr
Yeni Üye
Yeni Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    23 Eyl 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmede bulunan bir madde yüzünden yapmıyorlar.Söz konusu madde ise;"öğretmenlik görevi dışında bir görev verilemez." bu şekilde.Halbuki okullara gelen yazılarda kadrolu ya da sözleşmeli ayrımı yapılmamış.Ama bu maddeyi gerekçe gösterip beni yapmadılar.
monerello
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

sözleşmeli formatörlük var mı?    14 Ekm 2008, 15:21Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bırakın yönetmelikleri ilin zevkine kalmış adamlar üzerimizde her türlü fantazilerini gerçekleştiriyorlar bakın biz kadroluyuz yinede formatör olamadık bu sene hatta bazı illerde hiç formatör alımı yok Allah formatörlüğün belasını versin nerden çıktıysa Mad Mad Mad
mfk
Yeni Üye
Yeni Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    17 Ekm 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmeli olup da yapan var. bu iş Milli eğitimde bitiyor.. Yani yok deseler çıkarıp gösterebileceğiniz bir yazılı kaynak yok.
tanes
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    17 Ekm 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

Ben geçen yıl 2 dönem de yaptım, hiç kimse sen sözleşmelisin formatör olamazsın demedi, bu yıl da kendi isteğimle kabul etmedim,ile göre değişiyor demekki
gulages72
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    17 Ekm 2008, 12:01Alıntıyla Cevap Gönder

olmaz hocam...bende geçen sene sözleşmeliydim ilk dönem ama olamadım...
elektronikci
Yeni Üye
Yeni Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    23 Ekm 2008, 17:20Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben bu işi meb e-bilgi edinme de sordum gelen cevap bu:

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 380125
Cevap Metni : Değerli Öğretmenim, Sözleşmelei öğretmenler bilişim teknolojileri formatör öğretmen olarak görev yapamazlar.
İyi günler dileğiyle!
İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

ama iller neye dayanarak sözleşmelileri formatör yapıyo o da meçhul.
fgulus
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    23 Ekm 2008, 17:21Alıntıyla Cevap Gönder

iller kafasına göre takılıyor
rose_tek
Yeni Üye
Yeni Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    26 Ekm 2008, 12:53Alıntıyla Cevap Gönder

yok sözleşmeliysen pek çok hakkın olmadığı gibi formatörlük hakkında yok. sınıf öğretmeni gidip 160 saat eğitim alıp formatör olabiliyor Mad ama biz böteyi bitirdik olmayız ne o sözleşmeliyiz ya ondan. ne diye bu bölümü bitirdiysem.
canay21
Aktif Üye
Aktif Üye

sözleşmeli formatörlük var mı?    29 Ksm 2008, 7:42Alıntıyla Cevap Gönder

MEB in bilgiedinme cevabı yazmış:

TARİH : 26 KASIM 2008
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Cevap Metni : Değerli Öğretmenim,

Genel Müdürlüğümüz tarafından daha önce illere gönderilen bir yazıyla, Bilişim teknolojileri formatör öğretmenlere ilişkin her türlü iş ve işlemin yürütülmesi il millî eğitim müdürlüklerinin sorumluluğuna verilmiştir. Bu bakımdan, bu konuyla ilgili olarak detaylı bilgi iliniz millî eğitim müdürlüğünde görev yapan il bilgisayar koordinatör öğretmenden alınabilir.

Ayrıca, sözleşmeli öğretmenler, bilişim teknolojisi formatör öğretmen olarak görev yapamazlar.

İyi günler dileğiyle!

İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

sözleşmeli formatörlük var mı?

page generation = 0.46608 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması