Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
emelyildirim42
Aktif Üye
Aktif Üye

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?    20 Eyl 2008, 23:00Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar 29 ağustos da göreve başladım. benimle aynı zamanda göreve başlayan diğer okuldaki arkadaşları müdürü çağırmış ve satjerliğinin kalkması için işlemleri başlattığını söylemiş.
Fakat bizim okulda hiç öyle bir faaliyet yok. Gidip soruyorum bir bilgileri yok. ben anlamadım bu işi?
ulu2000
Aktif Üye
Aktif Üye

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?    21 Eyl 2008, 10:26Alıntıyla Cevap Gönder

senin okula hatırlatmana gerek yok, ilçeden isterler zaten.

tam 1 yılı doldurunca stajyerliğin kalkıyor ama bu yazı sana genelde birkaç ay geçtikten sonra tebliğ ediliyor. Yani korkulacak birşey yok.
emelyildirim42
Aktif Üye
Aktif Üye

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?    21 Eyl 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim hocam
dervisahmet
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?    21 Eyl 2008, 12:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam boşver ya kalkmıştır zaten stres yapma, bizde stajerken tedirgin oluyoduk gerçi.
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?    21 Eyl 2008, 12:16Alıntıyla Cevap Gönder

1 yılınız dolunca olay tamam gerisi teferruat yazı istrse 1 yıl sonra gelsin herhangi bir soruşturma durumunda stajerliğiniz kalkmş gibi işleme tabii tutulursunuz tabi temel,hazırlayıcı ve uygulamalı eğitim notlrınız geçer not ise
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek?

page generation = 0.98195 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması