|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
emelyildirim42
Aktif Üye

|
| Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek? 20 Eyl 2008, 23:00 | |
| Arkadaşlar 29 ağustos da göreve başladım. benimle aynı zamanda göreve başlayan diğer okuldaki arkadaşları müdürü çağırmış ve satjerliğinin kalkması için işlemleri başlattığını söylemiş.
Fakat bizim okulda hiç öyle bir faaliyet yok. Gidip soruyorum bir bilgileri yok. ben anlamadım bu işi? | | |
|  | ulu2000
Aktif Üye

|
| Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek? 21 Eyl 2008, 10:26 | |
| senin okula hatırlatmana gerek yok, ilçeden isterler zaten.
tam 1 yılı doldurunca stajyerliğin kalkıyor ama bu yazı sana genelde birkaç ay geçtikten sonra tebliğ ediliyor. Yani korkulacak birşey yok. | | |
|  | emelyildirim42
Aktif Üye

|
| Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek? 21 Eyl 2008, 12:12 | |
| | teşekkür ederim hocam | | |
|  | dervisahmet
Seçkin Üye

| Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek? 21 Eyl 2008, 12:14 | |
| | hocam boşver ya kalkmıştır zaten stres yapma, bizde stajerken tedirgin oluyoduk gerçi. | | |
|  | forsahalil
Aktif Üye

| Asaletin tasdik olması için müdür meb'e yazı mı gönderecek? 21 Eyl 2008, 12:16 | |
| | 1 yılınız dolunca olay tamam gerisi teferruat yazı istrse 1 yıl sonra gelsin herhangi bir soruşturma durumunda stajerliğiniz kalkmş gibi işleme tabii tutulursunuz tabi temel,hazırlayıcı ve uygulamalı eğitim notlrınız geçer not ise | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.98195 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|