Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    13 Eyl 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

Şu an ilköğretimde görev yapıyorum, ders saatinin dolmaması yüzünden başka bir ilköğretime daha gidiyorum... Ayrıca formatörlük başvurusu yaptım, sonucu bekliyorum...

Şimdi de kız meslek lisesine kendi öğretmenleri askerde olduğu için 3-4 aylığına almaya çalışıyorlar beni... Okul müdürüm beni göndermek istemiyor... Diğeri kaymakamı falan araya sokmuş almaya çalışıyor... Soğuk savaş başladı resman aralarında...ortam iyice gerildi.. Sad Sad
Kız mesleğe gönderirlerse, ikinci dönem tekrar kendi okuluma döndüğümde bin tane sorun çıkıcak karşıma biliyorum... Ama tabiiki öğretmeniz, nerde görevlendirirlerse orda çalışırız... Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum, bu durum benim için ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum...

Her yıl bu belirsizlikleri yaşamaktan bıktım... Canım sıkıldı iyice bu duruma sizinle de paylaşmak istedim... Aynı sorunları yaşayan bir çok arkadaşımız vardır eminim burda...
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    13 Eyl 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

olmaz mı hocam çoğumuz daha maaş karşılığını dolduramıyoruz onun için başka okullara gitmek zorunda kalıyoruz. Yani okullardaki bilgisayarlar değilde bilgisayar bölümünün bakıma ihtiyacı var ama ne bakan var ne eden var. Yani ben artık iyice sıkıldım branşımdan hatta öğretmenlikten.
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    13 Eyl 2008, 13:14Alıntıyla Cevap Gönder

Maalesef hocam, öğretmenliği çok seviyorum ama bu branşı seçtiğime çoktan pişman oldum ben Sad
anathema
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    13 Eyl 2008, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

bi arkadasim dedi ki yakinda bilgisayar ogretmenleri okullarda mutemetlik yapacak
cok da dogru dedi bence
ercinc98
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    13 Eyl 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

En iyisi sınıf öğretmenliği .
Zamanında seçmediğime pişmanım.

Ama ben henüz bilgisayar öğretmenliğinden bıkmış değilim.
Ya da öğretmenlikten.

Etraftaki insanları çözünce anlıyorsun neyin ne olduğunu.

Ama bir de ücret sorunu var tabi.

Neyse tam yol ileri... Confused
posulu_amca
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    20 Eyl 2008, 12:50Alıntıyla Cevap Gönder

EN iyisi bilgisayar öğretmenliği ama tef mezunu olmakkkkkkkkkkkk..Direk Meslek liselerine parada gıcırSad
missisipi
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    20 Eyl 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

ders saatlerini doldurmak için girmediğim ders kalmadı kasabadayım ve buradaki lisenin matematik geometri kendi okulumun müzik derslerine giriyorum bilgisayar öğretmeni olduğumun farkında bile değilim anlayacağınız
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik    20 Eyl 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle katılıyorum gerçekten bilgisayar öğretmenliğini isteyerek yazmı olsaydım araştırma yapar tef seçerdim Sad ama tesadüfen seçtim ve oldum Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik

page generation = 0.20190 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması