|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mek63
Site Gezgini

|
| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 11:33 | |
| Bu gün gelen yazıya göre adıyamanda da yapılan ödemelerin geri alınması ve dengetaz.+ ek ödemenin kesintisi başlamış oldu.
dolayısıyla istifalarda başladı.
Ankarada Eğitekte bize söylen şu sözü hatırladım;
"Maliye ile yapılan çalışmalar devam ediyor, her şey düzelecek, mağduriyetler giderilecek..."
| 263 defa İzlenme, 221.63 KB |

|
En son mek63 tarafından 18 Eyl 2008, 13:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
viper33
Aktif Üye

|
| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 12:49 | |
| | ya benim anlamadığım o kadar adama eğitim veriyorsun paralar harcıyorsun ve bu adamlar göz göre göre gidiyor şu anda ve hala bir kıpırtı yok. biri çıkıpta bir açıklama yok bütün eğiticiler istifa edecek en son akıllarına gelecek herhalde bizim illerde çalışan formatörlerimiz vardı onlardan bir haber alamadık onlar şimdi nerdeler diye. bu kadar duyarsızlık olmaz diyorum ben ya bilerek yapıyorlar yada gerçekten duyarsızlık. resmen devletin parasını hortumlayanlarla aynı kefeye koyuyorum ben bu insanları istifa eden her arkadaş için para harcanmıştır ve macromedia gibi firmalara verilen paralara yazık oldu artık o kursları kimse vermeyecek , peşkeş çekildi diyorum ben artık devletin parası.........
| |
|
|
 |
tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1176 Konum: Malatya---Antalya |
| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 12:56 | |
| istifa edin efendim...biz ders öğretmeniyiz ne işimiz var formatörlükte..bakanlık düşünsün..şu sitede bir tek ben böyle düşünüyorum sanırım..
| |
|
|
 |
nosTRa
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Ekm 2007 Mesajlar: 487 Konum: Gözden uzak Gönülden Uzak... |
| Re: Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 15:59 | |
|
 |
 |
Bu gün gelen yazıya göre adıyamanda da yapılan ödemelerin geri alınması ve dengetaz.+ ek ödemenin kesintisi başlamış oldu.
"Maliye ile yapılan çalışmalar devam ediyor, her şey düzelecek, mağduriyetler giderilecek..." |
Hocam büyük geçmiş olsun. Kaynak teşkil etmesi açısından size özel yerlerini silip göndermeniz mümkün mü?
| |
|
|
 |
mek63
Site Gezgini

|
| Re: Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 16:07 | |
|
 |
 |
 |
 |
Bu gün gelen yazıya göre adıyamanda da yapılan ödemelerin geri alınması ve dengetaz.+ ek ödemenin kesintisi başlamış oldu.
"Maliye ile yapılan çalışmalar devam ediyor, her şey düzelecek, mağduriyetler giderilecek..." |
Hocam büyük geçmiş olsun. Kaynak teşkil etmesi açısından size özel yerlerini silip göndermeniz mümkün mü? |
tarayabilirsem ekliyeceğim
| |
|
|
 |
formator5555
Aktif Üye

|
| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 16:38 | |
| | edrseniz edin diyen raşit beyi merak ediyorum
| |
|
|
 |
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 17 Eyl 2008, 23:05 | |
|
 |
 |
edrseniz edin diyen raşit beyi merak ediyorum |
+1
| |
|
|
 |
mustikonya
Site Gezgini

|
| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 18 Eyl 2008, 10:26 | |
|
 |
 |
Pek de umrunda olduğunu zannetmiyorum.
| |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 18 Eyl 2008, 11:57 | |
|
 |
 |
 |
 |
Pek de umrunda olduğunu zannetmiyorum. |
| |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME 19 Eyl 2008, 10:39 | |
| | yazıklar olsun ek ödeme alamayan memur yada ilçe mem de çalışan idareciler kendilerinin alamadığı ek ödemelerin başkalarının da almaması için iğrenç emellerini yönetmelik bakanlık dinlemeden hayata geçiriyorlar. ebitefolar birçok eğitim aldı şimdi onlara görevlerini bırakmak zorunda bırak sonra olay çözülecek gelecek yeni ebitefolar geride bırakıla tecrübe zaman para birikim yandı bittiküloldu. tekrar başatan bunların hesabını mutlak bir gün ödeyecekler. ebitefolar ve bitefolar yaptıkları hizmetten dolayı daima başı dik gezecek ya onlar........
| |
|
|
 |
|
|