|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
nerengin
Site Gezgini

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 9:59 | |
| hocam ben de 1 yıldır böyle idare ediyorum
toplam 3 bilgisayar var
ve ikisi yatay kasalardan windows 98 kurulu
1 sene işledim böyle daha da bilgisayar geldiği yok... | |
|
|
 |
paylasimci
Site Gezgini

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 10:08 | |
| | off ne zor. geldiğim yerde internet de yoktu. en azından burda o var. 98 var bunlarda da eski bir lab var yani. hiç yok değil de. ne bileyim. zoruma gidiyor doğrusu. Tef mezunu olsaydım keşke. sonuçta o da 4 yıldı. puan farkı yok gibiydi. balık baştan kokar. ben baştan hata yaptım da şimdi i.ö de bu haldeyim. senenin başında sorun,ortasında sorun sonunda sorun. | |
|
|
 |
mkalkan
Aktif Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 10:23 | |
|
 |
 |
off ne zor. geldiğim yerde internet de yoktu. en azından burda o var. 98 var bunlarda da eski bir lab var yani. hiç yok değil de. ne bileyim. zoruma gidiyor doğrusu. Tef mezunu olsaydım keşke. sonuçta o da 4 yıldı. puan farkı yok gibiydi. balık baştan kokar. ben baştan hata yaptım da şimdi i.ö de bu haldeyim. senenin başında sorun,ortasında sorun sonunda sorun. |
Hocam tef mezunuyum ve ilköğretimdeyim. | |
|
|
 |
aysegul_01
Yeni Üye

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 10:27 | |
| arkadaşlar bende de durum pek farklı değil en az mevcudu olan sınıfım 50 kişi ve labda bilgisayar var ne yapacağım bilmiyorum hiç.  | |
|
|
 |
zeynepp
Yeni Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 15:23 | |
| bende 20+1 ve 20-30 arası öğrenci sayısı var. ama labratuarda hala internetim yok  | |
|
|
 |
krtls
Site Gezgini

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 15:51 | |
| | rekor bende 0 bilgisayar. istanbul burası. lise | |
|
|
 |
quietfrantic
Yeni Üye

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 16:39 | |
| | ozaman ben yazıyım okulda güçlendirmevar ve biz misafiriz başka okulda elbette bil. lab yok. bu yaklaşık 5 ay yani 1 yarıyıl sürecek tabii teorik işlemek kalıyor geriye projeksiyon istedim kendi bil ile sınıflara gidip dersin ilk 10 dk sında projeksiyon kurup geri kalanında ders işliyorum. bence bil lab olması bile şans her sınıfta tektek ders anlatmak hele projekiyonla işkence. birde sınıflar en az 54 en fazla 70 kişi buda durumu açıklar sanırım. tek tesellim şunun şurasında şubat a ne kaldı demek. ozamanda pek bişey değişmiyor durum farklı değil oradada 15 bilgisayarlı bi lab. var. neyse fazla söze gerek yok sanırım. | |
|
|
 |
tunasaritac
Yeni Üye

|
| arkdaşlar durum vahim 09 Ekm 2008, 9:54 | |
| | aynı durum bende de var, bir köy okulu, 10 bilgisayar var sınıflar 35-40 kişi,bilgisayarlar yetmiyor,3er 4er kişi. labaratuar curcuna, öğrenciler gelir durumu çok düşük ailelerden, bir çoğunun evinde Tv bile yokmuş. Evlerinde elektrik bile olmayanlar var düşünün, ben derslerde araştırma yapmalarını, google kullanmayı, internete girmeyi gösteriyorum bir de basit bi şekilde yazı yazma vs. onun dışında serbest bırakıp oyun oynatıyorum. yapacak başka bişey de yok kanımca. | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| arkdaşlar durum vahim 09 Ekm 2008, 10:12 | |
| sizin durumunuzu okudukçu halime şükrediyorum... "beterin beteri var" sözü ne kadar doğru...
Allah hepinize kolaylık versin, bilgisayarsız bilgisayar dersi işlemek tam bir işkence olur bir öğretmene  | |
|
|
 |
mtozturk
Yeni Üye

|
| arkdaşlar durum vahim 10 Ekm 2008, 11:13 | |
| Halinizi çok iyi anlıyorum. Ben lisede çalışıyorum 30 bilgisayar, sınıflar 25-40 arası. Fakat bu sene 10 saat ders çıktığı için ilköğretime de gönderdiler. Gittiğim okulda hiç lab yok, yakında kurulacak diyorlar . VEE burası İstanbul'un en gözde semtlerinden Acıbadem'de bir okul...
İlk bir iki hafta neyse de nereye kadar böyle teorik ders işlerim hiç bilmiyorum. Allah'tan sadece 6 saat giriyorum 60 saat gibi geliyor. Bir de bilgisayarsız okul kalmadı diyor bir zatı muhterem (!) İnanın ki matematik dersine falan gireyim çok daha iyidir bundan. Yaptığım işten utanıyorum maalesef. Allah hepimize kolaylık versin... | |
|
|
 |
KeRASuS_28
Seçkin Üye

| arkdaşlar durum vahim 10 Ekm 2008, 11:24 | |
| hocam ben p3 bilgisayarlım eski faln diyorum ama sizin durumu görünce şükrdiyorum en azından 15 tane var allah kolaylık versin
sizin en iyi yapabileceğiniz bilgisayar destekli eğitim materyalleri kullandırmak. ders anlatmaya kalkınca sınıfta teorik işlemk daha verimlidir :S | |
|
|
 |
nemesis
Aktif Üye

Kayıt: 12 Nis 2007 Mesajlar: 166 Konum: Kadehteki son yudum |
| arkdaşlar durum vahim 10 Ekm 2008, 12:00 | |
| | öğrenci başına 1-2 ytl lik cüzi bir ücret toplayarak her ay pc alabilirsin. | |
|
|
 |
|
|