Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

arkdaşlar durum vahim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
nerengin
Site Gezgini
Site Gezgini

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 9:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben de 1 yıldır böyle idare ediyorum
toplam 3 bilgisayar var
ve ikisi yatay kasalardan windows 98 kurulu
1 sene işledim böyle daha da bilgisayar geldiği yok...
paylasimci
Site Gezgini
Site Gezgini

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

off ne zor. geldiğim yerde internet de yoktu. en azından burda o var. 98 var bunlarda da eski bir lab var yani. hiç yok değil de. ne bileyim. zoruma gidiyor doğrusu. Tef mezunu olsaydım keşke. sonuçta o da 4 yıldı. puan farkı yok gibiydi. balık baştan kokar. ben baştan hata yaptım da şimdi i.ö de bu haldeyim. senenin başında sorun,ortasında sorun sonunda sorun.
mkalkan
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

paylasimci yazmış:
off ne zor. geldiğim yerde internet de yoktu. en azından burda o var. 98 var bunlarda da eski bir lab var yani. hiç yok değil de. ne bileyim. zoruma gidiyor doğrusu. Tef mezunu olsaydım keşke. sonuçta o da 4 yıldı. puan farkı yok gibiydi. balık baştan kokar. ben baştan hata yaptım da şimdi i.ö de bu haldeyim. senenin başında sorun,ortasında sorun sonunda sorun.

Hocam tef mezunuyum ve ilköğretimdeyim.
aysegul_01
Yeni Üye
Yeni Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende de durum pek farklı değil en az mevcudu olan sınıfım 50 kişi ve labda bilgisayar var ne yapacağım bilmiyorum hiç. Sad
zeynepp
Yeni Üye
Yeni Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 15:23Alıntıyla Cevap Gönder

bende 20+1 ve 20-30 arası öğrenci sayısı var. ama labratuarda hala internetim yok Laughing
krtls
Site Gezgini
Site Gezgini

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 15:51Alıntıyla Cevap Gönder

rekor bende 0 bilgisayar. istanbul burası. lise
quietfrantic
Yeni Üye
Yeni Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 16:39Alıntıyla Cevap Gönder

ozaman ben yazıyım okulda güçlendirmevar ve biz misafiriz başka okulda elbette bil. lab yok. bu yaklaşık 5 ay yani 1 yarıyıl sürecek tabii teorik işlemek kalıyor geriye projeksiyon istedim kendi bil ile sınıflara gidip dersin ilk 10 dk sında projeksiyon kurup geri kalanında ders işliyorum. bence bil lab olması bile şans her sınıfta tektek ders anlatmak hele projekiyonla işkence. birde sınıflar en az 54 en fazla 70 kişi buda durumu açıklar sanırım. tek tesellim şunun şurasında şubat a ne kaldı demek. ozamanda pek bişey değişmiyor durum farklı değil oradada 15 bilgisayarlı bi lab. var. neyse fazla söze gerek yok sanırım.
tunasaritac
Yeni Üye
Yeni Üye

arkdaşlar durum vahim    09 Ekm 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

aynı durum bende de var, bir köy okulu, 10 bilgisayar var sınıflar 35-40 kişi,bilgisayarlar yetmiyor,3er 4er kişi. labaratuar curcuna, öğrenciler gelir durumu çok düşük ailelerden, bir çoğunun evinde Tv bile yokmuş. Evlerinde elektrik bile olmayanlar var düşünün, ben derslerde araştırma yapmalarını, google kullanmayı, internete girmeyi gösteriyorum bir de basit bi şekilde yazı yazma vs. onun dışında serbest bırakıp oyun oynatıyorum. yapacak başka bişey de yok kanımca.
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkdaşlar durum vahim    09 Ekm 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

sizin durumunuzu okudukçu halime şükrediyorum... "beterin beteri var" sözü ne kadar doğru...

Allah hepinize kolaylık versin, bilgisayarsız bilgisayar dersi işlemek tam bir işkence olur bir öğretmene Sad Sad Sad
mtozturk
Yeni Üye
Yeni Üye

arkdaşlar durum vahim    10 Ekm 2008, 11:13Alıntıyla Cevap Gönder

Halinizi çok iyi anlıyorum. Ben lisede çalışıyorum 30 bilgisayar, sınıflar 25-40 arası. Fakat bu sene 10 saat ders çıktığı için ilköğretime de gönderdiler. Gittiğim okulda hiç lab yok, yakında kurulacak diyorlar Mad . VEE burası İstanbul'un en gözde semtlerinden Acıbadem'de bir okul...
İlk bir iki hafta neyse de nereye kadar böyle teorik ders işlerim hiç bilmiyorum. Allah'tan sadece 6 saat giriyorum 60 saat gibi geliyor. Bir de bilgisayarsız okul kalmadı diyor bir zatı muhterem (!) İnanın ki matematik dersine falan gireyim çok daha iyidir bundan. Yaptığım işten utanıyorum maalesef. Allah hepimize kolaylık versin...
KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkdaşlar durum vahim    10 Ekm 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben p3 bilgisayarlım eski faln diyorum ama sizin durumu görünce şükrdiyorum en azından 15 tane var allah kolaylık versin

sizin en iyi yapabileceğiniz bilgisayar destekli eğitim materyalleri kullandırmak. ders anlatmaya kalkınca sınıfta teorik işlemk daha verimlidir :S
nemesis
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    10 Ekm 2008, 12:00Alıntıyla Cevap Gönder

öğrenci başına 1-2 ytl lik cüzi bir ücret toplayarak her ay pc alabilirsin.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

arkdaşlar durum vahim

page generation = 0.23926 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması