Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
Ahmetcogur
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    18 Eyl 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

ya bırakın bu hak, adelet koruyuculuğu rollerini. Herkes kendine dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyor. Bundan önce 1995 yılında, 2000 yılında çıkan aflar ne olacak? O zaman ben enayimiyim onlar af oldu da ben olmayayım demez mi insan? Ben yapmadım daha gerekirse gider yaparım fakat durumun böylesine dua eder gibi inşallah çıkar inşallah çıkmaz pozisyonuna getirilmesi bence çok ayıp. Peki inşallah af çıkmaz diyen arakadaşlar 200 senesinde çıkan af içinde inşallah çıkmaz diyebildirmi
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    18 Eyl 2008, 13:15Alıntıyla Cevap Gönder

Gemisini kurtaran kaptan
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    18 Eyl 2008, 13:16Alıntıyla Cevap Gönder

Yaaa arkadaşım anlama problemin mi var? Sen gitme keyifle otur diye ben niye burda 4 sene daha kalayım yaa, heralde kendi açımdan bakarım, senin açından bakacak değilim ya. Çocuğu, Türk dilinin konuşulmadığı bir yerde büyüsün kim ister söyler misin bana.
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    20 Ekm 2008, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

oguz_efe yazmış:
Daha önce bende böyle bir bekleyişteydim çıkar mı acaba diye. Bir öğretmen arkadaşın ki 2000 yılında kalkmıış. hocam bizim de kalkar mı dediğimde cevaben.
Bizim zamanımızda norm kadro uygulamasına geçiliyordu. Bu yüzden bütün öğretmenlerin yerlerini sabitleştirmek için zorunlu hizmetleri kaldırıdılar. dedi.
bana göre zorunlu hizmetin kaldırılması bekleyen veya isteyen arkadaşlar boşa bekler. Örnek olarak 2010 yılında zorunlu hizmetler kalkacak zannetmeyin ki o an görevdeki herkesin zorunlu hizmeti kaldırılacak. Bir tarih belirleyecekler örnek olarak 2004 Eylül ayından önce göreve başlayanlar diyecek. Böyle bir tarih sınırın konulması ise zaten 6 yıl gibi bir sürede zorunlu hizmete gitmeyen bir memurun bir özürü(eş-sağlık) vardır. Her sene bu memurlar özrünü belgelendiriryor bunu sonlandırmak için olur başka bir şey için kalkmaz.
Diye düşünüyorum

söylenecekleri söylemişsin hocam sonuna kadar katılıyorum...
boteningulu_44
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    21 Ekm 2008, 7:50Alıntıyla Cevap Gönder

2006 eylül girişlilerde bu rotasyona tabimi???
mayısta okullarımıza yazı gelcekmiş ve seçim hakkımız yokmuş diye bi söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum
canavar2050
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    21 Ekm 2008, 8:38Alıntıyla Cevap Gönder

boteningulu_44 yazmış:
2006 eylül girişlilerde bu rotasyona tabimi???
mayısta okullarımıza yazı gelcekmiş ve seçim hakkımız yokmuş diye bi söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum

nası seçim hakkı yokmuş Mad
collision
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    21 Ekm 2008, 8:50Alıntıyla Cevap Gönder

hocam böyle cıkar mı cıkmaz mı soruları sormak yerine daha zeka parıltılı soruları bekliyoruz sizden..
bazı kişilere zor gelebilir zorunluk hizmet bölgeleri kolayı var
İSTİFA
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    24 Ekm 2008, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

2010 DA ÇIKACAK ARKADAŞLAR AFFF
yuzuakyener
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    24 Ekm 2008, 14:53Alıntıyla Cevap Gönder

Neyse arkadaşlar fazla tarışmayın. Sitenin çok yasakçı bir moderasyon anlayışı var. İki tartıştımı kitleyiveriyorlar konuyu. Mad
azaz
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    24 Ekm 2008, 14:56Alıntıyla Cevap Gönder

ÇIKMAZ............
devrim7878
Yeni Üye
Yeni Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar çıkmaz bence.hatta ilk atamayı 3.bölgeye yapsaladar iyi olur gibi .daha sonradan 1. veye 2. bölgeye geçilmeli.çünkü buralarda adaletsizlik oluyor.benim okulumda bazı sınıfçılar 6.seneleri tayinleri çıkmıyor, eşlerinde burda yani daha 4 sene çalışsa bile memleketlerine gidemiyecekler.bu sene bir bayan öğretmenimiz 5.senesiydi ildışı atamasında gidemedi 85-90 puanla. kuzenilye anlaşmalı evlilik yaparak burdan çıktı, yani böyle olanlar var.ayrıca bu anlaşmalı evlilikler doğuda çok fazlalaştı.başka illerde duyuyorum intar edenler intihara kalkışanlar ve böylece bulundukları ilden ayrılmaya çalışıyorlar.kendi fikrim devlet şunu demeli 3 sene çalışacaksın her türlü atamayı kaldırıyorum demeli.ama o 3 sene sonunda sana kısıtlama getirmemeli istediiğn yere göndermeli yani puanı önceliğini kaldırmalı.
T.G.R.L
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

Ne demek yahu hak bilmemne koruyuculuğunu bırakın!!!!!!! ben geleyim burda zorunlu hizmet yapayım adam keyif çatsın artı bide desinki yok 2000 den öncekileri yollasın falan. yok öle. Benden önceki senelerde Yüksek lisans yapanlara tayin hakkı veriliyordu. Bizde kaldırıldı, hiç itiraz etmedik, paşa paşa her hafta Ankaraya gidip geliyoruz, nede tayin olmuyo nasıl olsa diye Y.L. ı bırakıyoruz. Bu ne rahatçı bir anlayış yahu!
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

page generation = 1.56882 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması