Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

zorunlu çalışma

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
zuhall
Yeni Üye
Yeni Üye

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 13:57Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. ben 2005 şubat atamasıyım. atandığım zaman bulunduğum yer 2. bölge idi. burda 4 yıl görev yapınca zorunlu çalışma yükümlülüğüm tamamlanmışloluyordu. 2006 yılında zorunlu çalışma bölgelerinde yapılan değişiklikle olduğum yer 1. bölgenin D sınıfı ilçesi oldu ve burada 5 yıl görev yapınca zorunlu çalışma tamamlanmış oluyor. benim eski haklarım sak lımıdır.? bu yıl 4 . yılım doluyor. hatta 4,5 yıl oluyor. bu yıl 1. bölgeye tayin istiyebilirmiyim.? bilgisi olan varsa yada benim le aynı konumda olan varsa bilgi verirse sevinirim. teşekkürler
oromurat
Aktif Üye
Aktif Üye

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 14:05Alıntıyla Cevap Gönder

isteyebilirsin bununla ilgili memurlar.net adresinde epey yazı yazılmıştı
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 14:06Alıntıyla Cevap Gönder

Eski haklarınızın saklı olduğunu biliyorum. Bilgi edinmeye başvurarak net yanıt alabilirsiniz hocam.
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 14:09Alıntıyla Cevap Gönder

eski haklar saklı kalır. ve ilk oraya atandıgınızda orasının durumu ne ise ona göre tayin isteyebilirsiniz.

siz orda calisirklen calisitiginiz yerin şartları sizin menfaatinize değişirse değişen haklardan yararlanırsınız.

Şartlar sizin menfaatinize değilde aleyhinize değişirse değişen şartlar sizi bağlamaz.
zuhall
Yeni Üye
Yeni Üye

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

bilgi edinmeye başvurdum hocam ama henüz yanıt gelmedi. inşallah istiyebilirim.
muratturk
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

hocam aynı durum benim başıma gelmişti,ama senin atandığın tarihtki durumu önmli yani eski hakların korunuyo
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 17:25Alıntıyla Cevap Gönder

kazanılmış haklar saklıdır......
Maç başladıktan sonra kural değişme...
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

zorunlu çalışma    15 Eyl 2008, 17:28Alıntıyla Cevap Gönder

kazanılmış haklar kaybedilmez, değişmez... Exclamation
canzone79
Yeni Üye
Yeni Üye

zorunlu çalışma    16 Eyl 2008, 1:12Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen....... 06.09.2007 de 2. hizmet bölgesine atandım. Doğu görevi yapıyorum şu anda. 2009 mayıs il dışı yer değiştirmede başka bir 2. hizmet bölgesine tayin isteyebilir miyim? 2 yılımı doldurmuş olmuyorum ama tanıdığım bir sürü arkadaşım var benim durumumda olup da yer değiştiren, fakat çevreden olmaz sizin tayin diyolar. Bir türlü net bir bilgi edinemedim. Tecrübeli arkadaşlar çok rica ediyorum yardımcı olun....Teşekkürler
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

zorunlu çalışma    16 Eyl 2008, 23:04Alıntıyla Cevap Gönder

canzone79 yazmış:
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen....... 06.09.2007 de 2. hizmet bölgesine atandım. Doğu görevi yapıyorum şu anda. 2009 mayıs il dışı yer değiştirmede başka bir 2. hizmet bölgesine tayin isteyebilir miyim? 2 yılımı doldurmuş olmuyorum ama tanıdığım bir sürü arkadaşım var benim durumumda olup da yer değiştiren, fakat çevreden olmaz sizin tayin diyolar. Bir türlü net bir bilgi edinemedim. Tecrübeli arkadaşlar çok rica ediyorum yardımcı olun....Teşekkürler

2009 temmuz 31 de tam olarak 2 yılınız dolmadıgı için tayin isteme hakkınız olmaz. kısaca 1 yıl daha beklemek zorundasınız.
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

zorunlu çalışma    18 Eyl 2008, 12:25Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM TOPLAM 4 YIL ÇALIŞINCA ZORUNLU HİZMETİN KALKAR
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

zorunlu çalışma

page generation = 0.16753 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması