|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
vikvik
Aktif Üye

|
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 22:49 | |
| | kendi okulumda 14 saatim var yakın bir okula görevlendirme istedim ek ders için.okuldaki hocalar garip bakıyolar.ilginç gitmek zorunda değilsin falan diyolar ben kendim istemiştim.ne bilim garip geldi onların lafları | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 22:53 | |
| | hocam ekders olmadan gerçekten öğretmenin aldığı bişey değil en azından ekders ücreti biraz ferahlatıyor ben de olsam alırım bakmayın siz bence başkalarına | |
|
|
 |
bilo
Aktif Üye

|
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 22:54 | |
| | onların paraya ihtiyacı yoktur belki..yada ne bilim banada tuhaf geldi...çalışan demir ışıldar | |
|
|
 |
vikvik
Aktif Üye

|
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 22:58 | |
| | yok ben takmıyorum da.bende şaşırdım görevlendirmeyle başka okulada gidicem diyorum yorulma boşver kabul etme diyorlar;bana sormadan.beni çok düşünüyorlar!!!ben bekarım sorumluluğum yok çalışırım ne varki anlamadım yani.öğretmenler genelde ekders almak isterler egzersiz isterler diye bilirdim.ben kaldıki başka branşda boşluk olmasına ragmen kendi branşımda çalışmak istediğim için başka okula gidiyorum | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4125 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 22:58 | |
| | Kimsenini söylediğine bakma sen git ek dersini doldur kardeş. | |
|
|
 |
enginozdil
Moderatör

Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 1663 Konum: MALATYA<-->baskil :) |
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 23:05 | |
| bende arkadaşlara katılıyor ve varsa eğer gidip çevre okullarda da derslerine gir ek dersini doldur hocam
bende ilk sene 3 okulda sonraki sene 4 okulda derse giriyordum (gerçi yinede ders saatlerim tam dolmuyordu ama ... ) | |
|
|
 |
vikvik
Aktif Üye

|
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 23:11 | |
| | ilkönce müdür ekders alayım diye 123 leri verdi bugün görevlendirme için ilçe mem'e gittiğimde 123lere girdiğimi söyledim müdür aramızda kalsın demişti doğal olarak iptal oldu başka okula görevlendirme aldım bence böylesi hayırlıymış.sonra bi sınıf öğretmeni ek dersi kesiliyor diye şikayet etse ilçe mem'e belki geriye dönük maaşları ödemek zorunda kalırdım.öyle olmasa bile hoş olmazdı. | |
|
|
 |
faolin
Seçkin Üye

| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 23:21 | |
| Hocam meslekte kıdemli öğretmen arkadaşlar genelde ek ders için teşvik ederler... Sizinkilerin tavrı ilginç... Acaba görevlendirme istediğiniz okul hakkında başka bildikleri mi var, rahatınızın bozulacağına dair?
Bizde bizimkiler ellerinde olsa diğer okula kendieleri bırakacaklar beni... Görevlendirme gidiyorum deyince benden fazla sevindiler ek ders alıcam diye... Ama idarem çoooooook üzüldü 2 gün okulda yokum diye...  | |
|
|
 |
olcaysahan
Yeni Üye

|
| Görevlendirme istemek neden garip karşılanır ki;ilginç 17 Eyl 2008, 23:23 | |
| VALLA EKDERSLERİN KAPIŞ KPIŞ GİTTİĞİ BİR DÖNEMDE ÇOK GARİP BELKİDE SENİN ALMANI İSTEMİYORLAR  | |
|
|
 |
|
|