|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
olcaysahan
Yeni Üye

|
| meb.k12.tr li mail adresi 16 Eyl 2008, 10:28 | |
| ARKADAŞLAR OKULLAR İÇİN kurum_kodu@meb.k12.tr şeklinde olan adreslerin şifrelerini nasıl aldınız? okullaramı gönderildi. ben mail.meb.k12.tr adresine baktım adresi almak için bir bölüm yok sadece giriş bölümü var
bu adresi nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar | | |
|  | acan23
Aktif Üye

| meb.k12.tr li mail adresi 16 Eyl 2008, 10:46 | |
| | Hocam malatyada il milli eğitim şifreleri dağıttı. | | |
|  | Türkiye58
Süper Üye

| meb.k12.tr li mail adresi 16 Eyl 2008, 10:52 | |
| | ya bende almıştım ama şifre hatalı onun için ankaraya mail gönderdim sonucunu bekliyorum. | | |
|  | firstprivate
Aktif Üye

| meb.k12.tr li mail adresi 16 Eyl 2008, 10:56 | |
| | Hocam Sinop ta il milli eğitim dağıttı şifreleri. daha sonra değiştirdik. il ile görüşseniz bişiler yapabilirler sanırım | | |
|  | Türkiye58
Süper Üye

| meb.k12.tr li mail adresi 16 Eyl 2008, 11:02 | |
|
 |
 |
Hocam Sinop ta il milli eğitim dağıttı şifreleri. daha sonra değiştirdik. il ile görüşseniz bişiler yapabilirler sanırım |
ya hocam aslında bizim şifre önceden doğruydu. ama müdürümüz sonra verilen şifreyi kaybetti daha sonra mem den yeni bi şifre aldık ama bi türlü olmadı. Şimdi mem sitemizde şifre sorunu yaşayanların mail atacağı adres mevcut bende oraya söyledim sorunu bekliyorum bakalım. İlden görüştüm ama şifreyi biz verelim demediler. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.63098 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|