|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mehtapp
Aktif Üye

|
| meb.k12.tr(yardım) 02 Mar 2008, 20:39 | |
| meraba arkadaşlar
okul sitesi için site dreamwear de yaptıktan sonra nasıl alan alınır?uzantı nasıl alınacak?ücret ödeyeceknmiyiz?bı gibi konuların en basit şeklinde anlatırsanız çook sewinirim.
Herkese teşk ediyorum...İYİ ÇALIŞMALAR | | |
|  | vseckn
Site Gezgini

| meb.k12.tr(yardım) 02 Mar 2008, 20:43 | |
| | Mehtap hanım okulların alan adı uzantıları k12.tr oluyor. Bunu da https://www.nic.tr adresine girerseniz orada gerekli bilgileri bulacaksınız. Ayrıca bu adresteki yönlendirmeleri izleyerek de alan adınızı alabilirsiniz. Host için ise benim önere bileceğim bir host firması yok, diğer arkadaşlar da bu konuda yardımcı olurlar sanırım. | | |
|  | gülen
Site Gezgini

|
| meb.k12.tr(yardım) 02 Mar 2008, 20:44 | |
| | hocam okulun ilsis kullanıcı adı ve şifresiyle www.meb.k12.tr adresinden giriş yapıyorsunuz.İlk önce okulunuz için bir domain alıyorsunuz ve iletişim kurulacak birisinin mail adresini yazıyorsunuz(okulun mail adresi veya sizin olabilir.). Domain den kasıt okulunuzun web adresi (örneğin mehtapioo.meb.k12.tr). Daha sonra Ftp şifresini gönder veya buna benzer bir şeçenek var. Ona tıklayıp sizin mail adresinize şifrenin gelmesini sağlıyorsunuz. En son olarak ise ftp.meb.k12.tr adresine gidip size gelen kullanıcı adı (okulun kodu) ve şifreyle(mail adresine gelen) giriş yapıyorsunuz. Oluşturmuş olduğunuz dosyaları kopyala yapıştır yöntemini kullanarak buraya atıyorsunuz. Bu kadar. Kolay gelsin. | | |
|  | nakzonakzo
Aktif Üye

Kayıt: 23 Eyl 2007 Mesajlar: 281 Konum: Giresun Memleket: Aydın |
| meb.k12.tr(yardım) 02 Mar 2008, 20:59 | |
| | meb in sayfasından okulunuzun ilsiste kullandığı şifrelerle adres alıyorsun, 50 Mb alan sahibi oluyorsunuz. ücretsiz. siteadı.meb.k12.tr olur. | | |
|  | mehtapp
Aktif Üye

|
| meb.k12.tr(yardım) 02 Mar 2008, 21:45 | |
| | çook tşk arkadaşlar | | |
|  | saycan
Site Gezgini

|
| meb.k12.tr ile başka hostingi ilişkilendirebilirmiyiz? 15 Eyl 2008, 9:35 | |
| | Arkadaşlar domainimizi mebden xxxxx.meb.k12.tr şeklinde alıpta hostingi php yada asp destekleyen bir yerden satın alsak, meb alan adını bu host ile ilişkilendirebilirmiyiz?? | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.21366 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|