|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
engin20020
Aktif Üye

| İLKÖĞRETİMDE GÖREVLİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 31 Tem 2008, 15:01 | |
| | Vallahi arkadaşlar hepiniz sağolun çok güzel şeyler yazıp iyi açıklamalar yapmışsınız. Bildiğim şey şu ilköğretimdeki idarenin iyi anlayışlı olduğunu öğrendim. Ancak lab. çok eskiymiş o kafamı karışıtırıyor. Alucra da da bazı ilköğretimlere gittim, çalıştım felaktetti tahmin edebiliyorum dediklerinizi | | |
|  | alperen38
Site Gezgini

|
| İLKÖĞRETİMDE GÖREVLİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 06 Eyl 2008, 22:07 | |
| | git arkadaş kendin gör bence lise iyiyyse hiç yer değiştirme | | |
|  | Türkiye58
Süper Üye

| İLKÖĞRETİMDE GÖREVLİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 06 Eyl 2008, 22:21 | |
| | ben ilköğretimdeyim ve çok şükür herşey çok güzel | | |
|  | eras63
Yeni Üye

|
| İLKÖĞRETİMDE GÖREVLİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 14 Eyl 2008, 15:49 | |
| BEN DE ÇPL DE ÇALIŞTIM AMA ŞUAN İLKÖĞRETİMDEYİM.
İNANIN LİSEDE KRALDIM YANİ LİSEDEKİ ÖĞRETMENLERE TUTUMLA İLKÖĞRETİMDEKİ TUTUM BİR OLMUYOR. DEĞER LİSEDE DAHA FAZLA.
EKDERS SORUNU BÜYÜK Bİ SORUN BEN ŞİMDİYE KADAR EKDERSİMİ 1 DEFA DOLDURDUM 3. SENEM O DA ÇPL DEYKEN İDİ.
İLKÖĞRETİM ANGARYA İŞLERİ ÇOKTUR.E-OKUL ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR KAOS.
ÇOCUKLARI SEVİYORSANIZ YETİŞKİNLERLE UĞRAŞMAK SIKICI GELİYORSA ONA BİŞEY DİYEMEM. ONUN HARİCİNDE DERTLERİN BAŞLANGIÇ NOKTASI BENİM İÇİN İLKÖĞRETİM OLDU...HAYIRLSI. | | |
|  | melikhan
Aktif Üye

| İLKÖĞRETİMDE GÖREVLİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 14 Eyl 2008, 16:05 | |
| | kardeş bence okuldan okula değişir bu da idareyle ilgili birşey..herkesin birtakım kriterleri vardır..öncelikli kriterlerini oluşturduktan sonra bakabilceğin yer idaredir..lakn idareyi de yaşamadan anlıyamazsın o yüzden çok kasmaya gerek yok yaşaycak ve göreceksin..şimdi senin kriterin bence sosyallik ve sosyalliğin olduğu yer de bulancak herhalde..o zaman diğer kriterlerle uğraşmaya gerek yok...orası da okul orası da..ikisinin de avantajı var dezavantajı var kişiden kişiye göre değişen | | |
|  | frontierreader
Seçkin Üye

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 476 Konum: Her Yerden Çıkabilir |
| İLKÖĞRETİMDE GÖREVLİ ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 18 Ksm 2008, 23:20 | |
| | en iyisi eml yoksa diğerleri insanı tatmin etmiyo | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 1.78540 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|