|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
nurdan
Site Gezgini

|
| hizmet puanı 11 Eyl 2008, 21:17 | |
| | sözleşmeli calıstıgım döneme ait hizmet puanını ilsis e işletmek istiyorum ..bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim.. | | |
|  | Türkiye58
Süper Üye

| hizmet puanı 11 Eyl 2008, 21:20 | |
| | valla puan işletmeyi sizden duydum puanın hesaplanmasında öğretmenin bir işlem yapma yetkisi yok benim bildiğim | | |
|  | deli_divane
Seçkin Üye

| hizmet puanı 11 Eyl 2008, 21:21 | |
| puanlar direkt işleniyor, benim öyle olmuş  | | |
|  | rtyucel
Süper Üye

| hizmet puanı 11 Eyl 2008, 21:25 | |
| hocam benim bildiğim sözleşmelide çalıştığınız sürenin Sigorta kayıtlara ait dökümü onaylı olarak sigorta müdürlüğünden aldıktan sonra okulunuza bir dilekçe ile hizmet birleştirmek için başvuru yapacaksınız.
Sözleşmeli olarak kaç günlük sigortanız çıkarsa ona göre hizmet puanı veriliyormuş. Ben 1 eğitim öğretim dönemi (Eylül-Şubat) sözleşmeli olarak çalıştım ve 42 günlük sigortam çıkmış. Onunda karşılığı 42/30gün=1ay. İlçe de bir ay için 1 hizmet puanı verdiğinden alacağım puan 1 hizmet puanıymış. Bende şuan için düşünmüyorum birleştirmeyi. İleri de emeklilik için birleştiririm. | | |
|  | nurdan
Site Gezgini

|
| hizmet puanı 11 Eyl 2008, 21:43 | |
| | yanıtlarınız için teşekkürler.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.98592 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|