Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

meb in ftp sine giremiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
md4483
Aktif Üye
Aktif Üye

meb in ftp sine giremiyorum    10 Hzr 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar herzaman giriğim meb ftp ye 3 gündr giremiyorum kullanıcı adı veya şifreyi yanlış girdiniz diye mesaj veriyor sizde de böle bi sorun varmı yardımcı olabilirmisiniz... Question
mustafaakinci
Aktif Üye
Aktif Üye

meb in ftp sine giremiyorum    10 Hzr 2008, 14:28Alıntıyla Cevap Gönder

şifreniz değişmiş olabilir okul web sayfaları kısmına mebden girin şifremi unuttmu işaretleyin yeni şifre okul mail adresine geliyor
md4483
Aktif Üye
Aktif Üye

meb in ftp sine giremiyorum    10 Hzr 2008, 14:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam öle biryer yok şifremi unuttum diye.. nerde acaba tam olarak
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

meb in ftp sine giremiyorum    10 Hzr 2008, 15:10Alıntıyla Cevap Gönder

SİSTEM COK ZOR ACILIYOR . BAZEN 10 DEFA DENİYORUM 1 KEZ GİREBİLİRSEM ANCAK.
AMA ŞİFRENİZİ unuttuysanız: www.meb.k12.tr adresine okul kodu ve ilsis şifresi le giriş yapın.orada şifre değişikliği var. ama eski şifreyi istiyor mu bilmiyorum.
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

meb in ftp sine giremiyorum    10 Hzr 2008, 15:16Alıntıyla Cevap Gönder

halid03 yazmış:
SİSTEM COK ZOR ACILIYOR . BAZEN 10 DEFA DENİYORUM 1 KEZ GİREBİLİRSEM ANCAK.
AMA ŞİFRENİZİ unuttuysanız: www.meb.k12.tr adresine okul kodu ve ilsis şifresi le giriş yapın.orada şifre değişikliği var. ama eski şifreyi istiyor mu bilmiyorum.

www.meb.k12.tr adreside aynı hatayı veriyor.
Bir okul için siteadı alacağım ama sürekli yanlış kullanıcı adı yada şifre girdiniz uyarısı alıyorum...

kendi okulumun şifresinde bile aynı hata mesajı var.

sorum meb.k12.tr de çünkü ilsise normal girebiliyorum
saaf
Aktif Üye
Aktif Üye

meb in ftp sine giremiyorum    10 Hzr 2008, 15:18Alıntıyla Cevap Gönder

meb.k12.tr de sorun var 1-2 haftadır ben 3-4 gün uğraştım geçen gireceğim diye zorla girdim..
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

meb in ftp sine giremiyorum    11 Eyl 2008, 19:58Alıntıyla Cevap Gönder

bencede sorun var... günlerdir giremiyorum.... yeni şifre de aldım değişen bişey yok... resmen işkence başka bişey değil ya.. Mad Mad

bu konuyla ilgili sorunlara bakan teknik bir birim vardı... daha önce siteyle ilgili bir sorun çıktığında aramıştım ama numarasını kaybettim... numarayı bilen biri varmı? ya da başka nereye arayabiliriz, bir fikri olan varsa, lütfen bilgilendirsin... Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

meb in ftp sine giremiyorum

page generation = 0.80703 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması