Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
turkel2001
Site Gezgini
Site Gezgini

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA    09 Oca 2008, 1:35Alıntıyla Cevap Gönder

Okulumuza sene başında gidip meslek lisesinin bilgisayar 2 kitabını göndermişler, o kadar ısrar ettik zamanı doldu diye (temmuzda yapılıyormuş sanırım) yeni kitap başvurumuzu kabul etmediler, malzeme ofisinide aradık bişi olmadı. Kitap satılmadığından bi yerden satın da alamıyorum.

Eğer elinizde fazladan normal liseler için bilgisayar kitabı varsa birisi posta ile gönderebilirmi(en azından lise2) ? yada tarayıcı ile tarayıp internette bi yerlere yükleyebilirmi?

ilköğretim kitaplarını ve etkinlik cdlerini burdaki arkadaşlar rapide atmış, keşke lise içinde aynısı olsa...

şimdiden teşekkürler
turkel2001
Site Gezgini
Site Gezgini

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA    09 Oca 2008, 23:52Alıntıyla Cevap Gönder

yokmuu Crying or Very sad
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA    31 Oca 2008, 0:18Alıntıyla Cevap Gönder

yoq vala:)
turkel2001
Site Gezgini
Site Gezgini

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA    01 Şub 2008, 2:32Alıntıyla Cevap Gönder

çocuklar gene fotokopi ile idare edecek...Sad
ercinc98
Aktif Üye
Aktif Üye

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA    28 Şub 2008, 10:19Alıntıyla Cevap Gönder

Zamanında çok aramıştım. bende internette bulamadım. az değil 254 sayfa. ama genede orta öğretim genel müdürlüğünün sitesinde verilmesi gerkir. nasılsa kitap beleş.
eylem.gul.yavuz
Yeni Üye
Yeni Üye

düz lise 10. 11.12. sınıf bilg. tekn. dersi müfredatı var mı?    09 Eyl 2008, 17:50Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben düz lise 12. sınıflara verilmek üzere bilgi ve iletişim teknolojileri dersi -2 aldım. üfredatını bulamadım böyle bir ders var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim Crying or Very sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

LİSE 1-2-3 BİLGİ VE İLETİŞİM KİTABI (MESLEK LİSESİ DEĞİL) VA

page generation = 5.76349 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması