|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
barthez
Site Gezgini

|
| staj dosyasında olması gerekenler 19 Hzr 2008, 14:56 | |
| | arkadşlar deneyimli olanlar özellikle staj dosyası için kendi okulumdan almam gerekenler neler yazarmısınız | |
|
|
 |
realcriminal
Site Gezgini

|
| staj dosyasında olması gerekenler 22 Hzr 2008, 12:25 | |
| | ben de stajyerim gittim kırtasiyeden staj dosyası aldım 17 milyona o kadar. başka birşey yapmadım. daha vermedim müdüre de. ama hiçbi değişiklik yapmadan aynını vercem işte. başka bişey yapmaya gerek yok sanırım. | |
|
|
 |
neslicenk85
Yeni Üye

|
| staj dosyasında olması gerekenler 02 Tem 2008, 2:18 | |
| | hayır staj dosynıza koymanız gerekenler var mdürünüzle konuşursanız o söler size bende stajyerim bize bir liste verildi abayada bişeyvar eğer müdürünüz vermrese ben burdan liseteyi yollarım | |
|
|
 |
acapunco
Aktif Üye

|
| staj dosyasında olması gerekenler 03 Tem 2008, 12:39 | |
| | Bende hazır aldım verdim müdürüme onlarda sanırım istekte bulunacaklar kaldırmak için stajyerliği. | |
|
|
 |
feryam_17
Yeni Üye

|
| staj dosyasında olması gerekenler 03 Eyl 2008, 13:08 | |
| ya arkadaşlar ben staj defterime ne yazacam bilmiyorum bana yardım edermisiniz | |
|
|
 |
angel_33
Site Gezgini

|
| staj dosyasında olması gerekenler 04 Eyl 2008, 20:02 | |
| | merhaba arkadaşlar bende yeni göreve başladım..bu staj dosyası dediğiniz nedir acaba?benden bişey istenmedi sadece 2 tane özlük dosyası dediler içine ne koymam gerekiyor?bir de bizim için olan kurslar ne zaman başlıyor ve ne zaman bizi çağırcaklar?bir bilgisi olan varsa paylşırsanız sevinirim | |
|
|
 |
masterkartall
Site Gezgini

Kayıt: 07 Eyl 2008 Mesajlar: 53 Konum: İstanbul - Pendik |
| staj dosyasında olması gerekenler 08 Eyl 2008, 22:15 | |
| Ben de yeni başladım bi bölge zümresine gittim başka ne kurstu, ne özlük dosyasıydı hiçbirşey diyen yok, öğretmen kimliğim bile yok daha sorsalar işin ne diye ispat edemiyecem  | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| staj dosyasında olması gerekenler 08 Eyl 2008, 22:18 | |
|
 |
 |
Ben de yeni başladım bi bölge zümresine gittim başka ne kurstu, ne özlük dosyasıydı hiçbirşey diyen yok, öğretmen kimliğim bile yok daha sorsalar işin ne diye ispat edemiyecem  |
Göreve işk başladığım günler aklıma geldi Bence tadını çıkarın aday öğretmenliğinizin Zamanla kursların da haberlerini alırsınız, dosyada neler olacak zaten kurslarda müfettişler anlatır... | |
|
|
 |
|
|