Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
YazarMesaj
yadigartbaykal
Yeni Üye
Yeni Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    07 Eyl 2008, 11:57Alıntıyla Cevap Gönder

sanırım bi çözüm bulamadınız Sad
Ortalık Tilki kaynıyor, siz de olun, yapacak bişi yok.
Ve elinizden geldiğince küçük okullarda çalışın, daha sağlıklı, daha dinlendirici
Saygılar..
masterkartall
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    08 Eyl 2008, 22:18Alıntıyla Cevap Gönder

tilki güzel fikir Smile
icenur
Yeni Üye
Yeni Üye

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    10 Ekm 2008, 18:05Alıntıyla Cevap Gönder

slmm
ben meslek lisesi öğretmeniyim ve bu sene agustosta atandım.38 saat dersim var ve bi günde tam 5 saat aynı sınıfın dersine giriorum ve 5. saat sonunda kendimi kaybetmiş olarak çıkıorum.çocuklarda aynı hocayı ve dersi görmekten bıkıolar zaten....
evrim0626
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    17 Ekm 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle herkese selam. bende ağustosta atandım. banada ilk zümremde tecrübeli hocaların ilk dediği hocam sakın anlıyorum yaparım demeyin yoksa kurtulamazsınız dedi haklıymış sene başında 1 projeksiyon söküp taktım ben yaparım dedim ayarlarını falan yoksa adamlar bilgisayarcı çağırıyorlardı şimdi tenefüsüm bile yok her sınıfa bilgisayar ayarlıyorum gelen projeksiyonları takıyorum tozlu kasaları taşıyorum. konferans salonunu ayarlıyorum öğretmenlerin sorunlarını dinle çözüm bul.doğru düzgün tenefüsüm yok herkes otururken ben bilgisayar sorunuyla geçiriyorum. dersim bitiyor formatör öğretmen gibi 3 saat okulda kalıyorum tamirler için. sabahları günaydın demeden hocam bizim sınıftaki bilgisayar diye başlıyor hocalar, idareciler benden daha rahat yani:S
neyse bilgisayar öğretmenlerinin sorunları her yerde aynıdır bence kaderimiz bu:D
benim vestel promega öğrenci imaj dvd sine ihtiyacım var bende ki bozuk sürücüleri nerden bulabilriim en azından yardımcı olursanız sevinirim
yasmin
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?    17 Ekm 2008, 21:10Alıntıyla Cevap Gönder

Benim bu sene ikinci senem,şimdiye kadar kaç format atmışımdır bilmiyorum, okulumuzda her sınıfta bilgisayar var,hocalarımız sağolsun sıklıkla bozuyorlar, elimde cd ler sınıf sınıf dolaşıyorum. Bizim okul teknoloji içinde yüzüyo sanki, tabi böyle olunca iş de hiç bitmiyo. bir de hocalar beni yatıyo zannediyolar, ne kadar sinir bozucu bir durum Mad
Müdürümüz de ayda bir kez düzenli olarak bozar bilgisayarını, bilgilerini kurtarcam format atcam diye uğraş dur. Bir de bana "Ben bu bilgisyarı kullanmayı bilmiyormuyum niye bozuluyo bu" demez mi. Evet desen bi türlü hayır desen bi türlü.
Okulumuz yatılı olduğu için hocalarla lojmada kalıyoruz. Yani teknik servis 24 saat açık. Evlere internet bağlattık, bir yerden 6 kişi bağlanıyoruz. Tabi bu kablo çekme işlerini, bağlantıyı kurma işlerini kim yaptı, bilgisayarcıyım ya tabiki de ben. Bi sağol hocam uğraştırdık seni diyen yok ya,kapı kapı dolaş, kabloları jackın sonuna kadar değdircem diye uğraş dur,millet evinde internet kullancak diye olan bana oluyo, sanki ben mecburum özel işleri yapmaya. Hayır diyememk çok kötü işte Crying or Very sad
Kısacası yaptığın hiç bi iş görülmüyo, seni yatıyosun zannediyolar o kadar. Çok nankör bi meslek bizimkisi.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajer Bİlgisayar öğretmenleri sıkıntılarınız?

page generation = 10.01128 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması