|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Hacker

| Re: 30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirm 21 Eyl 2007, 0:46 | |
|
 |
 |
arkadaşım ihtiyaç halinde 30+10 saat daha girebiliyorsun.
geçen sene kendi okulumda 23 saat ders vardı daha sonra bir okulda 4 saat ders aldım ardından 6 saat başka bir okulda görev aldım 33 saat yaptı 21 saat ek ders aldım.
bu sene kendi okulumda 7
başka okulda 8
bir başka okulda 8
bir başka okulda 4
toplam 27 saat dersim var ve ben hala kendime bir 13 saatlik bir okul arıyorum hatta 8 saat daha buldum onada girmeyi düşünüyorum o zaman 23 saat ek ders alcam.
işin özeti fahri falan girmiş olmazsın girdiğin dersin ücretini alabirsiin |
hocam sizin bu girdiğiniz derslere karşılık aldıgınız ücretin kanuni bir açıklaması yok yada ben bilmiyorum.
30 saat haricinde sadece Halk eğitim kanalıyla 10 saat ücretli kurs verilebiliyor. Bunun haricinde ilköğretim veya ortaöğretim kurumlarında 30 saat harici girdiğiniz dersin ücretini alamazsınız. siz alıyorsanız gayri resmi bi uygulama sözkonusudur diye düşünüyorum.
inceleyiniz MEB yönetici ve ögretmenlerinin ders ve ek ders saatlerine ilişkin çizelge;
http://bilgisayarbilisim.org/files/mevzuat/meb_yonetici_ve_ogretmenlerinin_ders_ve_ek_ders_saatlerine_iliskin_cizelge.pdf | | |
|  | jk_44
Yeni Üye

|
| hepsinde lab var 23 Eyl 2007, 15:37 | |
| | Girdiğim tüm okullarda bilgisayar lab. var ayrıca hepsi geçen sene yapıldı. (20+1) Ayrıca ilçedeki tek bilgisayarcı benim yusuf şahin kardeşim. teorikmi anlatıyorum uygulamalımı dersime girersen bunu görme şansının yakalarsın. Araç gereç olarakta imkan olarakta bendeki gibi bir donanıma sahip olduğunuzu hiç tahmin etmiyorum arkadaşım. Hepsine ücret onayı alarak görevlendirme giriyorum. | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 16.06246 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|