Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
hakanbabac
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    26 Ağu 2008, 1:35Alıntıyla Cevap Gönder

Bu öğretim yılı için ders içerikleri ve sürelerinde herhangi bir değişim yapılamamıştır.

Arıza Giderme-5 modülü ile ilgili bağlantı problemi giderilmiştir.
kaygisiz68
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    01 Eyl 2008, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

hocam akk1 dokuman yok büyük olasılıkla kurulum diye tahmin ediyorum program çok kısaltılmış geçen seneye göre ve openoffice.org neden konmadı acaba geçen sene olacak demiştiniz
CodeMachine
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    01 Eyl 2008, 21:24Alıntıyla Cevap Gönder

Geçen sene koca yıl boyunca AKKİS dersini modülsüz işlemek zorunda kaldık. Umarım bu büyük aksaklığı telafi edecek düzeyde güzel hazırlanmıştır modüller.
hakanbabac
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    01 Eyl 2008, 21:26Alıntıyla Cevap Gönder

kaygisiz68 yazmış:
hocam akk1 dokuman yok büyük olasılıkla kurulum diye tahmin ediyorum program çok kısaltılmış geçen seneye göre ve openoffice.org neden konmadı acaba geçen sene olacak demiştiniz

akk1, haftasonuna kadar www.megepbilisim.com da yayına sunulacaktır. Bu modülün içeriğinde kurulum ve kullanım mevcuttur.

openoffice.org'un da bulunduğu bu modül, yaklaşık 150 sayfadan oluşmaktadır.

openoffice.org için temel seviyede anlatım buunmaktadır; bunun nedeni, 10. sınıf paket programlar ile ofis uygulamalarının öğretiliyor olmasıdır...
cogullu
Moderatör
Moderatör

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    02 Eyl 2008, 9:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arıza Giderme - 1 modülünde hata var hocam.
hakanbabac
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    02 Eyl 2008, 11:46Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
Arıza Giderme - 1 modülünde hata var hocam.

link hatası giderilmiştir.

Açık Kaynak İşletim Sistemi ders bilgi formu, güncel haliyle www.megepbilisim.com da yayına sunulmuştur. Planlama yaparken, bu formun dikkate alınması uygun olacaktır.
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    02 Eyl 2008, 23:53Alıntıyla Cevap Gönder

valla saolun hakan hocam en azından 12. sınıf web ts. bölümündeki modüller gayet işe yarıyacakl
hakanbabac
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    03 Eyl 2008, 0:51Alıntıyla Cevap Gönder

Sizler de sağolun hocam... Ama bu çalışmalar, sadece benim değil; benim, içinde küçük bir parça olarak bulunduğum ve ciddi manada çok yoğun çalışan bir ekibin emeklerini içeriyor.

Bu çalışmalarda geçiş sürecinden de kaynaklanan bazı aksaklıklar ister istemez yaşanmaktadır. Tüm bunları, hepimizin gayreti ve yapıcı eleştirileriyle gidereceğimizi düşünüyorum.

Ekip olarak en büyük ihtiyacımız; bilişim teknolojileri için modüler sistem, dersler, içerikler ve süre planlamaları hakkındaki görüş ve önerilerin paylaşılmasıdır. Bu paylaşımlar, devam etmekte olan güncelleme çalışmalarına da ışık tutacak, yol gösterici olacaktır.
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    03 Eyl 2008, 1:38Alıntıyla Cevap Gönder

ozaman şöle bi öneride bulnayım hocam. modüller tamm birbiriyle bağlantılı ancak bi mdülden diğerine geçildiğinde öğrencilerin kafaları karısabiliyor. konuları birbrinden bağımsız görebiliyorlar. o nedenle modllerde örneklere daha fazla önem verilirse güzel olur diye düşünüyorum
filozofum
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    03 Eyl 2008, 9:05Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
Kurtkaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    04 Eyl 2008, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam çok teşekkür ediyorum..
hakanbabac
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...    06 Eyl 2008, 1:51Alıntıyla Cevap Gönder

Açık Kaynak İşletim Sistemi-1 modülü, www.megepbilisim.com da yayına sunulmuştur. Bu sitede Bilişim Teknolojileri alanına ait yayınlanamamış 5 modül kalmıştır.

Bu modüller, dilbilgisi ve grafik düzenlemesine tabii tutulmakta olup kısa bir süre içinde yayına sunulacaktır.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Bilişim Teknolojileri alanı 11. ve 12. sınıf modülleri...

page generation = 0.18643 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması