Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    01 Eyl 2008, 11:27Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm arkadaşlara yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun,tayn giden arkadaşlara yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum.
asleon
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    01 Eyl 2008, 12:06Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni eğitim öğretim yılı herkese hayırlı uğurlu olsun.
melikhan
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    07 Eyl 2008, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yarın bir sezon daha başlıyor ve hepimiz için güzel şeyler getirmesi dileklerimle esenkalın...bu arada sizin de dikkatinizi çekmiştir atatürk böteliler bu sayfaya pek fazla uğramıyor herhalde aslında güzel bir platform!!!
ofkar
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    07 Eyl 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

hepimiz için hayırlı olsun akif ben ömer faruk

senin benim için yaptıklarını unutamam

inşallah burada daha sık görüşürüz
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    08 Eyl 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

yeni eğitim öğretim yılı herkese hayırlı olsun arkadaşlar
melikhan
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    13 Eyl 2008, 23:19Alıntıyla Cevap Gönder

ömer faruk merhaba..teşekkür ederim güzel düşüncelerin için...bişeyler yapabildiysem ne mutlu bana... o senin bakış açının güzelliğinden kaynaklanıyor ... beni geçmişe götürüp duygulandırdığın için ben teşekkür ederim sana
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    18 Eyl 2008, 11:51Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar hepimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada gerçekten böyle güzel bir formda ata böteliler pek fazla görünmüyor Sad Neyse kendinize iyi bakın. Herkese slm
elif
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    23 Eyl 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılı.Akif ben seni yeni gördüm formda hoşgeldin.Bu arada Tekinle buluştuk bugün çok mutluyum eski dostları görmek çok güzel.Sivasa yolu düşeni bekleriz Karatepe ve ben buralardayız.
melikhan
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    27 Eyl 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

hoşbulduk elif nasılsın nasıl gidiyor sen de buralardamıydın..ne biliyim işte biz de kendi çapımızda takılıyoz...
tdemirci
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    14 Ekm 2008, 0:37Alıntıyla Cevap Gönder

www.yenisakran.meb.k12.tr

arkadaşlar okulumun web sitesi, bakınırsanız sevinirim, eleştirilere açığım, hayat zaten öyle manalı...
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    14 Ekm 2008, 15:17Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar herhalde bu forma bizim fakülteden pek kimse katılmıyor neyse ne yapalım formdaki bütün arkadaşlarıma işlerinde kolaylık diliyorum sevgiler
nebuchaddnezzar
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    18 Ekm 2008, 20:02Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar,selamlar olsun güzel erzurumuma.
2007 mezunlarından biri olarak bilgisayarın hiçbirşeyini öğrenmediğimizi söyleyebilirim,kampus büyük fakülte büyük hammallık çok ama bilgi yok..Benim şu anki öğrencilerimin en kötüsü bile şu anda okuyanlardan daha çok bilgisayar biliyordur
heba olan 4 sene yazık..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

page generation = 0.35892 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması