Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
YazarMesaj
MorCadi
Site Gezgini
Site Gezgini

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    22 Ağu 2008, 18:12Alıntıyla Cevap Gönder

79.9 la izmire atanan benim arkadaşlar.. ilk 20 tercih çok önemli. atanan herkese hayırlı olmasını diliyorum..
Ay_RocK
Site Gezgini
Site Gezgini

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    22 Ağu 2008, 18:14Alıntıyla Cevap Gönder

Maras var mı arkadaşlar...
herkese iyi akşamlar
infoeraser
Yeni Üye
Yeni Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    26 Ağu 2008, 18:14Alıntıyla Cevap Gönder

o kadar lise yazdım gelmedi 84,580 ile 21 den yolava çınarcık esenköy ilköğretim okuluna atamışlar.
calipsoo
Yeni Üye
Yeni Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 8:13Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar ben bu dönem atanamadm puanm 78.7 gelecek atamada kadrolu gelme şansım nedir?
Bi de bu atama döneminde okullara kaç puanla gidilmiş çok merak ediyorum nerden öğrenebilirim?
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 19:12Alıntıyla Cevap Gönder

farkkettiniz mi, bikaç puan arasında aşırı yığılma var demekki. mesela 78-83 arası.. 1 puan fazlasını alanen güzel bi yere atanırken, 1 puan eksiğini alan boşta kalmış..
calipsoo,
78.7 güzel puan, şubatta büyük ihtimalle kadrolu atanırsın. "bu atama döneminde okullara kaç puanla gidilmiş" bunu ben de çok merak ediyorum. personel.meb eskiden bunu yayınlardı; bu sefer yayınlamamış galiba..
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 22:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar,
Kaç gündür yazmaya fırsat bulamadım... Öncelikle atananlara tekrardan hayırlı olsun...

Zonguldak - Merkez ' e atanan arkadaşlara yardımcı olmak isterim...

Listedeki okullara baktım... Biri atanmadan bir dönem çalıştığım okul... Biri geçen sene görevlendirme ile gittiğim okul... Diğeri de oturduğum semtteki okul... Bilginiz olsun... Yardım isteyen arkadaşlar özelden mesaj da atabilirler.. Elimden gelen bir şey olursa yapabilirim...
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

faolin hocam güzel bir sorumluluk örneği Smile +1

ataması antep olan arkadaşlarda aynı şekilde ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

selamlar
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim hocam...

Ben memleketime atandığım için pek zorluk yaşamadım ama yaşayanları ve yaşayabilecek olanları düşünmek lazım...
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 23:42Alıntıyla Cevap Gönder

evet çok haklısın hocam
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    28 Ağu 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

Yozgat'a gelen yok mu arkadaşlar? .............. Arrow Yozgat
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı    29 Ağu 2008, 1:26Alıntıyla Cevap Gönder

atananlara hayırlı olsun:) evet yeni gelenlere yardımcı olmaya çalışırız Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

21 ağustos--18 bin öğretmenin ataması yapıldı

page generation = 0.18915 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması