Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Ekonomik Gelişmeler

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    06 Ağu 2008, 11:18Alıntıyla Cevap Gönder

Hayırlı olsun diyelim ama ben bişey anlamadım özellikle öğretmenler konusunda

http://www.memurlar.net/haber/116724/
frezmb
Aktif Üye
Aktif Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    06 Ağu 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

dostum bu haberi işin gerçeği okumadım çok uzundu Smile

ama diğer okuduğum haberlerin hepsinde öğretmne 65 ytl şeklinde duydum yapılacak zam miktarını

En son frezmb tarafından 06 Ağu 2008, 12:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    06 Ağu 2008, 12:04Alıntıyla Cevap Gönder

artık hangi bahara verilir...vemeden önce hergün tv lerde gazetelerde zam zam zam diye bağırılır..tabi hemen verilmez aylar geçer verirler.ama verdikleri para pul olur
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    15 Ağu 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

bilo yazmış:
artık hangi bahara verilir...vemeden önce hergün tv lerde gazetelerde zam zam zam diye bağırılır..tabi hemen verilmez aylar geçer verirler.ama verdikleri para pul olur

her zaman böyle düşünmemiz mi gerekiyor acaba duyduğum kadarıyla ağustos maaşına yetişmemiş ama verilcekmiş yani.
esenordelarthe
Aktif Üye
Aktif Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    15 Ağu 2008, 8:24Alıntıyla Cevap Gönder

benim de kafam karıştı iyice bu 135 lik denge tazminatını kaldırıp ek ödeme verecekler mi demek oluyor Confused
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    15 Ağu 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

hayatsuyu1979 yazmış:
bilo yazmış:

her zaman böyle düşünmemiz mi gerekiyor acaba duyduğum kadarıyla ağustos maaşına yetişmemiş ama verilcekmiş yani.

demekki hep böyle olmuş ..aklımda o şekilde kalmış
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış    15 Ağu 2008, 10:20Alıntıyla Cevap Gönder

yok hep öyle olmamış
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Ekonomik Gelişmeler

eşit işe eşit ücret zammı resmi gazetede yayınlanmış

page generation = 0.16896 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması