|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mad boy
Site Gezgini

|
| internte bağlanamıyorum yardım!!! 13 Ağu 2008, 17:29 | |
| | mrb arkadaşlar benim bi kaç gündür internet bağlantım yok fiziksel bağlantıları kontrol ettim var ama yinede internete bağlanamıyorum internete girmek istediğimde ''site bulunuyor'' diye bişey yazıyor pencerenin altında biraz geçtikten sonra ''sayfa Görüntülenemiyor'' uyarısı çıkıyorr lütfen yardım edin bunun sebebi nedir şimdiden tşk ederimm... | | |
|  | xamid
Aktif Üye

|
| internte bağlanamıyorum yardım!!! 13 Ağu 2008, 18:26 | |
| | Bunun bir çok sebebi olabilir:"Yerel ağ bağlantısı"nda "durum" kısmından gelen giden paket miktarlarına bakın miktarlarda bir anormallik var mı,onar seçeneğini deneyin.İnternet kabblosunu çıkarıp tekrar takın.Ethernet kartı sürücüsünü tekrar yükleyin.Mozilla tarayıcısıyla bağlanmayı deneyin... | | |
|  | polwert
Seçkin Üye

| internte bağlanamıyorum yardım!!! 13 Ağu 2008, 21:01 | |
| al elina kablolari sıkı bi düğüm at manuel bağlama yap...
Şaka bi yana birsürü sebebi olabilir...Eğer modemin lambalari tamamen yanıyorsa yerel ağ bağlantısını devre dışı bırak sonra tekrar etkinleştir...sırayla deneyeceğiz bakalim ihtimalleri...yok eğer modem de hata varsa onun ayarlarını doğru yaptığından emin ol... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.46652 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|