|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
rukidu
Site Gezgini

| sitenin web'e sunumu 10 Ağu 2008, 23:32 | |
| slm arkadaşlar. çalıştığım okul için bi web sitesi hazırladım ve milli eğitimin verdiği alanı kullanacağım. yalnız daha önce bi şirketle anlaşılmış ve o şirkette aynı alanı kullanıyo. ama herhengi bi güncelleme söz konusu değil sanırım süre dolduğu için ilgilenmiyolar. bi senedir böle. şimdi hazırladığım siteyi web ortamına aktarmak için ne yapmam gerekiyo. bu arada ilk tecrübem daha önce hiç bi siteyi nete aktarmadım.  | |
|
|
 |
okuyanus
Aktif Üye

|
| sitenin web'e sunumu 10 Ağu 2008, 23:39 | |
| | cute ftp programını kullanın.ilgili ayarları yaptıktan sonra-şifre, kullanıcı adı vb- dosyalarını htdocs ya da wwwroot un altına upload ediyorsunuz.Not ne yaptıysan ne var ne yok hepsini gönder. | |
|
|
 |
mustafaakinci
Aktif Üye

| sitenin web'e sunumu 10 Ağu 2008, 23:40 | |
| | eğer sitenni var olan alanıda kullanacaksanız asp ve php destekler ise dinamik site tasarlasıbnızr ama mebin verdiği ücretsiz alanda yaralanmak istiyorsanız statik site tasarlarsnız var olan adresi veren firmadan ftp kullanız adı ve şifresini alıp hazırladığınız siteyi eskisiyle değişirsiniz eğer mebin verdiği alanda yayınlıyacaksanız okul ilssi şifersile ücret alan aadı aldan site oluşturabilirsiniz siteniz ftp adresi ve şifresi okulun mail adresine gelir | |
|
|
 |
rukidu
Site Gezgini

| sitenin web'e sunumu 10 Ağu 2008, 23:51 | |
|
 |
 |
eğer sitenni var olan alanıda kullanacaksanız asp ve php destekler ise dinamik site tasarlasıbnızr ama mebin verdiği ücretsiz alanda yaralanmak istiyorsanız statik site tasarlarsnız var olan adresi veren firmadan ftp kullanız adı ve şifresini alıp hazırladığınız siteyi eskisiyle değişirsiniz eğer mebin verdiği alanda yayınlıyacaksanız okul ilssi şifersile ücret alan aadı aldan site oluşturabilirsiniz siteniz ftp adresi ve şifresi okulun mail adresine gelir |
yani eskisiyle uğraşmama gerek yok diyosun. | |
|
|
 |
mustafaakinci
Aktif Üye

| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 0:00 | |
| | eğer öncekini sen düzenleyeceksen olurama yeni bi tane hazırlamışsan gerek yok tabi mebin alanları sana dediğim gibi php asp desteklemez ancak jsp scripleri vaya ücretsiz ziyaretçi def. sayac. ve benzeri özellikleri veren sitelren faydalanırsın örneğin www.sitearaclari.com | |
|
|
 |
rukidu
Site Gezgini

| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 0:01 | |
| | "msutafaekıncı "ücret alan adı aldan site oluşturabilirsiniz demişsin buraya nerden gireceğim ilsisten mi meb ten mi ilsiste öle bişey göremedim. | |
|
|
 |
mustafaakinci
Aktif Üye

| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 0:09 | |
| meb sayfasına gir hızlı erişim var üste combobax içinden ücretsiz okul sayfaları diye link olacak orayı tıkşlarsınzı orda her şey yaazıyor bi girin bakın bulamadığınızda
yardımcı oluruz http://www.meb.k12.tr/ linki inceleyiniz | |
|
|
 |
rukidu
Site Gezgini

| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 0:19 | |
| teşekkür ederim şu an oradayım. inceliyorum | |
|
|
 |
rukidu
Site Gezgini

| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 1:03 | |
| arkadaşlar ilsis şifresi ile girdim ama şimdide şöle bi sorunum var ftp şifremi bilmiyorum şifremi unuttum dediğimde okulun mail adresine yani kayıtlı mail adresine yolluyor meb.k12.tr uzantılı olana ve ben onunda şifresini bilmiyorum. adreside değiştiremiyorum. şimdi ne yapmam gerekiyo. umarım hala birileri ayaktadır. yoksa kafayı yicem.  | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 7:42 | |
| | Birkaç saat hatta gün sürebilir ftp şifresinin gelmesi. Sorun yok yani. | |
|
|
 |
rukidu
Site Gezgini

| sitenin web'e sunumu 11 Ağu 2008, 10:50 | |
| ftp şifresinin gelmesi sürebilir ama geldiği takdirde .....@meb.k12.tr adresine gelecek ve ben onun şifresinide bilmiyorum onu nerden öğrenecem.
il ilsisten info@meb.k12.tr ye mail atmamı sölediler ordan da bi haber yok. | |
|
|
 |
|
|