|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
dirty_y
Site Gezgini

|
| Klüp, sınıf öğretmenliği ve nöbet durumu ne olacak.? 20 Eyl 2007, 8:08 | |
| | Arkadaşlar, formatör öğretmenlerin sınıf öğretmenliği, klüp alma mecburiyeti var mı. Bir de nöbet tutacakmıyız. bildiğim kadarıyla tutmuyoz. bizim müdür tutacaksınız gibisinden laflar etti. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bi zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim. Bi de kaynak gösterirseniz:)
| | |
|  | serkanalgül
Seçkin Üye

| Klüp, sınıf öğretmenliği ve nöbet durumu ne olacak.? 20 Eyl 2007, 8:43 | |
| Formatör öğretmene nöbet dahil hiç bir görev verilemez diye görevlendirme yazılarında yazıyor. Yani Kulüp, Sınıf ve Nöbet veremezler. Ama rica ederler sizde isterseniz alabilirsiniz. Ancak Kulüp veya sınıf öğretmenliğinden gelecek olan +2 saatlik ek ders ücretini alamazsınız.
Tamamen sizin isteğinize kalmış. Ancak unutmayın müdür amirdir gönüllerini biraz hoş tutmak gerekir. o tamamen size kalmış.. Müdürler aranızdaki al gülüm ver gülüm muhabbeti anlayacağınız
| | |
|  | serkanalgül
Seçkin Üye

| Klüp, sınıf öğretmenliği ve nöbet durumu ne olacak.? 20 Eyl 2007, 8:47 | |
| Kaynak istemişsin. Bakanlık üst yazısını yolluyorum. Madde 10
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
Bakan_Onay_Ust_Yazi_Page_2.rar |
| Dosya Boyutu: |
193.13 KB |
| İndirilme: |
24 defa |
| | |
|  | dirty_y
Site Gezgini

|
| Klüp, sınıf öğretmenliği ve nöbet durumu ne olacak.? 20 Eyl 2007, 8:57 | |
| | Çok teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun. Çalışmalarında kolay gelsin.
| | |
|  | maverick07
Aktif Üye

|
| Klüp, sınıf öğretmenliği ve nöbet durumu ne olacak.? 20 Eyl 2007, 18:03 | |
| | Ben hepsini bıraktımm sorumluluk almayacağım. Nöbet tutardım ancak bi olay anında başım yanar diye almıyorum.
| | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14625 seconds, sql queries = 16
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|