Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
bilemem
Yeni Üye
Yeni Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    20 Mar 2008, 13:32Alıntıyla Cevap Gönder

abi ağı kurdum clientler tamam ama ana makina diğer makineler görmuyor. güvenlik duvarı kapalı. lutfen yardım edın,
hbutun
Site Gezgini
Site Gezgini

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    26 Mar 2008, 23:39Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ellerinden öperim o kadar işime yaradı ki...
spontan
Aktif Üye
Aktif Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    26 Mar 2008, 23:56Alıntıyla Cevap Gönder

çok sağolun. şimdi anlıyorum galiba. ben asp.net anlatıyorum. IIS yi yükledim ama malesef buryaa erişmeye yetkiniz yok diyor. bi de öğrencinin biri internetten oyuna girince bana virüs geliyor. ya ben bilmiyodum bunları
niye
Aktif Üye
Aktif Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    30 Mar 2008, 12:36Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM OKULDAKİ PC İLE EVDEKİ PC ARASINDA NASIL DOSYA PAYLASA BİLİRİM
kamil
Yeni Üye
Yeni Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    30 Mar 2008, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

ellerine sağlık hocam çok makbule geçti ama bu sadece xp için mi geçerli vista içinde aynı ayarlar mı yapılmalı
cogullu
Moderatör
Moderatör

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    31 Mar 2008, 15:31Alıntıyla Cevap Gönder

kamil yazmış:
ellerine sağlık hocam çok makbule geçti ama bu sadece xp için mi geçerli vista içinde aynı ayarlar mı yapılmalı

XP ile vista ağ ayararı birbirine benziyor büyük ihtimal Vistada olur ama denemedim vista da onun için emin değilim
baybora38
Site Gezgini
Site Gezgini

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    30 Nis 2008, 21:17Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam........
kendalf
Yeni Üye
Yeni Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    07 Ağu 2008, 1:28Alıntıyla Cevap Gönder

hocam emeğine sağlık kaç gündür bunla uğraşıyordum yaralarıma merhem oldun
burhansenyuva
Aktif Üye
Aktif Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    07 Ağu 2008, 8:41Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşım İçin teşekkürler.. Smile
alideniz2000
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    05 Eyl 2008, 19:42Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu konuyu daha basit bir şekilde çözdüm. ama tam çözüm.
okula yeni bir adsl aldırdım.
bu adsl ile idare bilgisayarlarını ayrı bir grupta topladım. ve böylece idare bilgisayarları da, lab bilgisayarları da internete biraz daha hızlandı.
bu da benim çözümüm.
ama kesin çözüm.
bize maliyeti ayda 30 ytl oldu.
sarı_sarı
Site Gezgini
Site Gezgini

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    08 Ekm 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
*Client bilgisayarlar ve Admin bilgisayarı aynı çalışma grubunda olmalı. hepsini aynı gruba dahil edin, hepsi aynı gruptaysa bu adımı geçebilirsiniz.

Sad bunu nasıl yapcaz?
uzay-e
Aktif Üye
Aktif Üye

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları    08 Ekm 2008, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

enginozdil yazmış:
emeğine sağlık hocam
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Win XP'de Ağ-Çalışma Grubu-Paylaşım Ayarları

page generation = 1.04890 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması