|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
polwert
Seçkin Üye

| Bu ne rezalet,yeter artık!!! 05 Ağu 2008, 14:59 | |
|
 |
 |
bu konuda kilitlenecek gibi görünüyo. ama unutulmaması gereken birşey var. eski haritalarda İSRAİL diye bir devlet yoktu. düşünceler, adımlar ve bu tip ayak oyunları ile şimdi haritada bir israil var. bizim ülkemiz içinde yaratılan senaryolar çok benzer değilmi sizcede? |
Her devletin düşüncesi vardır...Bunun için de uğraşir...Hangi devletin ideallari yok ki...Önemli olan bunları başarip başaramamak... | | |
|  | kaanizm79
Aktif Üye

| Bu ne rezalet,yeter artık!!! 05 Ağu 2008, 15:01 | |
| | okuyan yada bilen bilir.her ülke kağıt üzerinde hari çizmeyle başlar yaşamaya. daha fazla söz söylemeyeceğim. bu ülke ne gerçekte ne de kağıt üzerinde parçalanamaz, parçalara ayrılamaz. haddini aşan köpek ayaklarımızın altında geberip gider. | | |
|  | kaaka
Seçkin Üye

| Bu ne rezalet,yeter artık!!! 05 Ağu 2008, 15:18 | |
| | katıldığım bir konferansta bu gaztelerle milli gazete diye tabir edebileceğimiz ülke insanlarımızın hizmetinde olan gazeteler arasındaki yüzlerce farkı öğrenmiştim. ve ülkemizde ilk kurulan gazetenin bir ingiliz tarafından kurulduğunu ve bu gazetenin hala türk medyası arasında olduğunu da öğrenmiştim. ama şu an hangisi olduğunu anımsamıyorum. | | |
|  | bilgisayarhocam
Aktif Üye

|
| Bu ne rezalet,yeter artık!!! 05 Ağu 2008, 15:23 | |
| bu konuyu ben aqçsaydım çoktan kilitlenmişti aynı konu var diye. Ama görüyorum ki Bana ayrıcalık tanıyorlarmış  | | |
|  | polwert
Seçkin Üye

| Bu ne rezalet,yeter artık!!! 05 Ağu 2008, 15:38 | |
|
 |
 |
okuyan yada bilen bilir.her ülke kağıt üzerinde hari çizmeyle başlar yaşamaya. daha fazla söz söylemeyeceğim. bu ülke ne gerçekte ne de kağıt üzerinde parçalanamaz, parçalara ayrılamaz. haddini aşan köpek ayaklarımızın altında geberip gider. |
Heralde harita çizerek başlar...Çizmesin diye herkesin elini mi kıracaz...Sen yapabileceğin işlerle ilgilen...Herkesi kontrol edemezsin... | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 0.79719 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|